26

Terugblik op vorige week: Jessie en Mickey gaan op stap maar er lijkt weinig te beleven in de stad. Ze besluiten het op een zuipen te zetten. Mickey verteld over haar aankomende “niet date”  met Romeo.

Na ons 5de wijntje in de Aardbij besloten Jessie en ik te kijken bij de toko waar we een paar uur eerder een lege dansvloer aantroffen. Door de regen sprintte we erheen en de dansvloer was vol! Snel gingen we naar binnen en hingen onze jas op bij de garderobe boven. Ik voelde me al behoorlijk aangeschoten maar bestelde toch weer twee wijntjes.  

“Wel een ander publiek dan het vorige feestje he?” riep Jessie door de muziek heen.  

Ik keek om me heen. De vorige keer was het een kerstborrel en liepen we er allemaal opgedoft bij. Het glitter gehalte was nu in ieder geval lager. De locatie was deze keer ook kleiner en ondanks dat het vol leek, was het er niet druk. 

“We moeten het er maar mee doen, kom we gaan dansen” riep ik terug. 

Jessie had al snel het type vies oud mannetje achter haar zitten en keek me wanhopig aan. Fuck nu keek dat mannetje mij aan. Ik greep Jessie bij de hand, trok haar de menigte verder in en ging naast een lange jongen staan. 

“Je moet ons even redden hoor!” 

“Is dat zo? 

“Ja kan je even doen alsof je ons kent en we even enorm bij moeten kletsen?” 

Na 5 minuten gaf Jessie het sein veilig. We hadden het mannetje afgeschud. Leuke bijkomstigheid was dat we nu wel stonden te ouwehoeren met de lange jongen en zijn vriend. De lange jongen bleek Sander te heten. 

“Hoe oud zijn jullie eigenlijk?” Vroeg ie wijzend naar Jessie en mij.  

“Voor zover ik kan inschatten, ouder dan jij bent.” 

“Ik ben 26.” 

….. 

Ik werd wakker van wat stommelend geluid. Ik deed mijn ogen op en zag een lange gestalte onhandig zijn sokken aandoen. Shit hoe heette hij ook alweer? En waarom heb ik hem in godsnaam mee naar huis genomen? 

“Sorry dat ik je wakker heb gemaakt. Maar ik moet naar huis, ik moet nog werken.” 

“Hoe laat is het?”  

“7 uur… je vindt het toch niet erg dat ik ga he?” 

“Nee hoor.”  

Ik kwam langzaam overeind. De avond kwam beetje bij beetje weer terug. God wat had ik veel gedronken. Ik had ongeveer 5 minuten volgehouden dat hij misschien wat jong was, maar de alcohol in mijn lijf vond hem helemaal niet te jong.  We waren Jessie kwijtgeraakt, hadden staan zoenen in een leeg aangelegen kroeg. Daarna waren we terug gegaan naar het feest en liepen we Jessie tegen het lijf. Ze ging naar huis. En …. Sander! Gelukkig ik wist het weer, wij gingen naar mijn huis. Hij op mijn fiets, ik achterop. Daarna volgde een potje hele slechte seks. Ja ik wist het allemaal weer. God wat was het slecht. 

“Wil je nog koffie ofzo?” 

“Nee hoor dank je. Ik geef je mijn nummer en dan ga ik goed?” 

Leek me helemaal goed, ik gaf hem een zoen en kroop weer lekker onder de wol terwijl de voordeur dichtsloeg. 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: