Over Mickey

Hallo!!

Dus je zou graag meer te weten komen over Mickey? Dan zit je hier goed! Mickey is een soort alter ego, dat stemmetje in je hoofd die dingen roept die je niet hardop durft te zeggen. Je zou dus kunnen zeggen dat Mickey de recenties schrijft van de dingen die “ik” meemaak.

Wie is “ik”?

Laten we zeggen dat ik niet de fanatieke sporter of de gezondsheidsfreak ben. Of de nieuwe modebewuste it-girl. Nee, noem mij maar de anti-held. De girl next door, janine modaal, niet degene die de kamer doet oplichten alleen omdat ze binnenkomt. Niet de mooiste of lelijkste of beste of slechtse, nee gewoon mezelf.

Daarnaast heb ik een neusje voor onbereikbare mannen. Mannen die me wel leuk vinden, maar net niet leuk genoeg. Ik ben begin 30 en ja single. Mensen om me heen zeggen troostende woorden als: ‘het komt echt wel goed met jou’ of ‘geen zorgen, jij hebt zo weer een nieuwe vriend’. Alsof het heel zielig is als single zijnde.

Single

Dus aan de ene kant vinden mensen je zielig, maar aan de andere kant kunnen ze geen genoeg krijgen van de verhalen. Want wat blijkt, als single maak je nog wel eens wat mee. Je moet namelijk nieuwe mensen ontmoeten om de ware tegen te komen. En daar ben ik echt niet goed in hoor; nieuwe mensen ontmoeten. Blegh, ik ken genoeg mensen!! Maar ja mr. Right, de prins op het witte paard, Prince Charming, Brad Pitt, Mr. Big of hoe hij ook mag heten ben ik helaas nog niet tegen gekomen. Dus ik moet of ik het nu leuk vind of niet mezelf onderdompelen in de wereld van de singles. Internetdaten, speeddaten, uitgaan (want op de bank vind je hem niet), Tinder enz.

En daar gaat dit blog over! Over wat ik meemaak zowel op dating gebied als gewoon over jezelf zijn in deze wereld waaraan we ons moeten confirmeren aan van alles en nog wat. En daar heeft Mickey een mening over die ze hier ventileert aan de wereld.

Contact met Mickey

Wat leuk dat je verder geïnteresseerd bent in Mickey! Aarzel niet en vul onderstaand formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!