Are you with me

Op deze zomerse avond, een zomers nummer! Een heerlijk lounge nummer maar ik vind hem ook lekker om op hard te lopen! En daarbij heb ik van mijn gitaarleraar de akkoorden gekregen om hem op gitaar te oefenen. Dat wordt nog wat! Ik ben echt mega slecht in gitaar spelen. Hoewel zowel mijn moeder als mijn vader grote muziekliefhebbers zijn (en ik ook!) hebben wij helaas geen virtuoze genen. Mijn vader speelt wel basgitaar, maar daar houdt het dan ook mee op. Het probleem is natuurlijk dat ik veel te weinig oefen. Wat voor mensen zonder talent toch wel een vereiste is…..  Voor nu speel ik hem nog maar gewoon even via YouTube af.

I wanna dance by water ‘neath the Mexican sky
Drink some Margaritas by a string of blue lights
Listen to the Mariachi play at midnight
Are you with me, are you with me?

Trouwens! Ik heb een youtubekanaal en playlist aangemaakt met alle nummers die voorbij komen in Mickey’s Playlist!
Klik hier om de complete lijst af te spelen.

 

 

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: