Blog Break

blog break

“Dus ik ga weer even terug naar de basis. Schrijven voor mezelf zonder dingen online te posten. Verhalen die nog verteld moeten worden opschrijven.”

 

Ik ben even toe aan een blog break! Niet omdat ik niks meer te vertellen heb of omdat ik het niet leuk meer vind, maar om nog leuker en beter te worden. Ik wil graag meer lezen en inspiratie op doen. Ik heb nog zoveel ideeen maar die komen er niet altijd uit. Mede omdat ik mezelf verplicht heb om op woensdag en zondag een bepaald type blog te schrijven. En ik kom er nu achter dat ik daarmee wel wat druk op mezelf leg. En dat moet anders, want anders loop ik het risico dat ik het bloggen niet leuk meer vind.

Dus ik ga weer even terug naar de basis. Schrijven voor mezelf zonder dingen online te posten. Verhalen die nog verteld moeten worden opschrijven. Mijn fantasie weer de vrije loop laten gaan. Nadenken over hoe ik mijn blog wil inrichten. Nieuwe onderwerpen aanboren en ga zo maar door.

Dus ik neem even een break. Daarnaast ga ik ook nog op vakantie!! Heerlijk!! Vakanties zijn goed voor de inspiratiepool. Ik durf nog even niet te zeggen hoe lang ik nodig heb of anders gezegd hoe lang ik mezelf kan beheersen door even niets te posten, want toegegeven, bloggen is heel verslavend, maar voor nu even tot ziens! Of eigenlijk tot snel!!

XOXO

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • Merel
  30 augustus 2015 11:13

  Doe je goed lieve Mick! Dat de inspiratiebron voor je mag overstromen! Ik kijk uit naar je nieuwe, smeuïge verhalen, als de tijd daar is. X

  • Mickey
   1 september 2015 17:20

   Dank je Merel!! Dat moet helemaal goed komen!! 🙂

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: