Boer Tom

Lieve Tom,

Boer Tom

“Ik zie het gewoon niet zitten om een blog over tulpen te schrijven….”

 

 

 

Ik was door meerdere mensen op jouw oproepje voor BZV gewezen. Want ik kom tenslotte ook uit de kop van Noord Holland en we hebben ongeveer dezelfde leeftijd. Echter zag ik het niet zitten om op TV samen met wat later 1800 vrouwen bleek, achter een man aan te gaan. Ik ben geen jager Tom, ik ben nog steeds van mening dat mannen achter de vrouw aan moeten gaan en niet andersom. En ik snap het wel, waarom al die vrouwen plat voor je gaan. Je bent gewoon echt een leuke vent.

Ik heb BZV niet gevolgd dit seizoen, maar in het kader van research heb ik zojuist de laatste aflevering gekeken. Wat bleek? Boer Tom heeft nog niet een vrouw gevonden! Dus ik grijp bij deze mijn kans en schrijf toch nog een brief.

Het mooie van BZV is dat jij een oproepje hebt gedaan, waarin je aangeeft wat je in een vrouw zoekt. Dus dat lijstje kunnen we gelijk even afvinken: lief, stoer en gezellig. Lief? Ik ben niet altijd lief Tom, dat zal ik maar gelijk eerlijk verklappen. Maar ik zal mijn best doen. Jij bent op zoek naar een stoere vrouw? Ik heb zwarte band karate…. Stoer genoeg voor je? En gezellig? Ik ben wel altijd gezellig! O en had ik al gezegd dat ik blond ben? Daar val je geloof ik op….

Ik woon denk ik zo’n 20 kilometer bij je uit de buurt. Dat is te overbruggen toch? Want ik was eigenlijk niet van plan om gelijk ook boerin te worden. Ik zie het gewoon niet zitten om een blog over tulpen te schrijven….

Dus ik zie eigenlijk niet in waarom wij geen goed setje zouden kunnen zijn. Echter moet je wel een beetje meer je best doen dan bij BZV. Deze keer komt Yvonne niet langs om alles voor je te regelen; je moet zelf aan de gang. Maar ik ben de beroerdste niet, ik zal je even op weg helpen. Ik zal onze eerste date verzinnen: Ik stel voor dat we bij jou op het erf afspreken waar we gezellig een kampvuurtje aanmaken. Dan zullen we eerst die 1800 brieven verbranden. Ik zal de wijn meenemen. En tja na een paar wijntjes kan ik helaas niet meer terugrijden, dus kunnen we gelijk met de logeerweek beginnen.

De rest is aan jou Tom. Ik hoor het wel.

X0X0 Mickey

ps. Ik weet dat je tulpen kweekt maar kan je me misschien helpen met mijn moestuintjes van de AH? Ik heb namelijk niet zulke groene vingers….

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

  • kiko
    29 maart 2015 14:59

    Met een grote smile van oor tot oor lees ik je blog Mickey

  • Merel
    30 maart 2015 12:19

    Volgens mij staat ie vanmiddag nog voor je deur Mickey! Als Tom hier niet voor valt weet ik het ook niet meer. Mocht het toch niet lukken, dan hebben we altijd Theo nog 😉

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: