Cry to me

Ja ik weet het, het kan eigenlijk echt niet meer. Maar toch als ie dan weer op TV is, kijk ik stiekem toch: Dirty Dancing. En ik heb hem ook op DVD! En ik heb ook de cd! Ja echt…. En mijn favoriete nummer is dan niet Time of my life. Nee ik ga voor de soulstem van Solomon Burke met het prachtige cry to me. Heerlijk om die keihard aan te zetten en tevens keihard mee te blèren. En niet om vervolgens een potje te gaan janken hoor, want daar gaat het nummer natuurlijk over. Dirty dancing hoef je ook eigenlijk niet helemaal te kijken. Laten we wel wezen, Baby is bloed irritant. Niet alleen vanwege haar onuitstaanbare goede figuur en haar kromme neus, maar ook haar gezeur en de manier waarop ze “Johnny!!” roept. De cd is misschien wel leuker dan de film zelfEn toch kan ik het niet laten om er naar te kijken!

When your baby, leaves you all alone,
And nobody calls you on the phone,
Don’t you feel like a cry, don’t you feel like crying,
Well here I am my hunny, c’mon cry to me.

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: