De afterparty van de huishoudbeurs

“Wat doe jij aan?” Appte Jessie op zaterdagavond. Ik stond in de slaapkamer met de krultang in mijn hand. Ik maakte mijn krul af en stuurde een berichtje terug:

“Ik heb nog geen idee, outfitcrisis hier!” ’s Middags was ik nog even naar de kledingzaak in het winkelcentrum gelopen maar het was zo’n dag dat ik me vatsig voelde in alles wat ik aantrok. Ik gaf de kleding terug aan de aardige mevrouw van de winkel en liep weer terug naar huis. In mijn oversized grijze trui trok ik me terug op de bank met een kop thee en een zak M&M’s.

Maar nu was het inmiddels half 8 en we hadden om 9 uur afgesproken en of ik me vatsig voelde of niet, ik kon die grijze trui niet aanhouden. Ik maakte mijn haar af en dook daarna mijn kledingkast in. Ik legde 6 outfits op het bed. Het werd outfit nummer 6, een zwarte spijkerbroek, met een lang zwart t-shirt die ik een beetje in de broek propte en er dan weer een klein beetje uittrok. Zo lag de focus in ieder geval niet op mijn buik en werd de aandacht getrokken naar de kattenkop op mijn borst van glinsterende pailletjes.

Mijn broertje was zo lief om Jessie en mij af te zetten op het feest waar 2 vriendinnen van Jessie ons op stonden te wachten. We liepen de het feest binnen en keken onze ogen uit. Op zijn zachts gezegd was het een behoorlijk gemeleerd publiek.

Vriendin 1 porde me in mijn zij en knikte naar een groep dansende dames van 50+. Ik grinnikte.

“De volgende keer neem ik mijn moeder mee!” zei ik. Ik keek om me heen en gaf een por terug.

“Heb je de poolse variant Jersey Shore al gezien?”

Drie Oostblok dames stonden in super strakke outfitjes sexy mee te deinen op de muziek. Een van de 3 droeg een super korte hotpants met een panty eronder. Een opgeblazen spierbundel ging achter haar staan en hield bazig zijn handen op haar heupjes.

“Het lijkt wel de afterparty van de huishoudbeurs in die hoek” zei vriendin #2 wijzend naar huismoeders met kort pittige kapsels.

Jessie en ik moesten lachen, als we in een vuilniszak waren gekomen hoefde we ons nog niet onzeker te voelen. Jessie keek de zaal nog eens rond. Er was een groepje knappe mannen, maar daar circelden al zo’n 30 vrouwen omheen. Ze wees achter me.

“Daar staat een leuke voor jou!” Ik keek snel even achterom naar het clubje jongens en zag een knappe blonde jongen staan. Ik zag ook gelijk dat deze knapperd veel te jong was.

“Jessie die zijn te jong, we zouden niet meer voor jong gaan weet je nog wel.”

“Weet je zeker dat ze zo jong zijn? Ik zie dat nooit hoor.”

“Geloof mij nou maar deze zijn 25 ofzo.”

Ik heb meer alcohol nodig voor dit feestje dacht ik terwijl ik de laatste slok van mijn drankje achterover sloeg. Ik liep naar de bar waar een paar vrouwen met regenboogpruiken net lachend en heupwiegend wegliepen en bestelde vier nieuwe drankjes.

Vooruitblik op volgende week: Mickey raakt in gesprek met de knappe blonde jongen…

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: