De interviewer

Het is weer tijd voor een nieuwe date disaster! Het is tenslotte al 5 minuten 2017 en die moeten we beginnen met een goed slecht verhaal! En wat is er mooier dan mijn date verhalen? Niks! Dus hier gaan we:

Niet lang geleden (het was nog wel 2016, ik ga niet zo snel dat ik alweer een date in 2017 heb gehad) ging ik met een aantal vriendinnen naar een feestje. De datum hadden we al maanden van te voren gepland en het was eigenlijk wel spannend of het feestje wel door zo gaan. Helaas ben ik de enige single in de groep en is de rest druk bezig met de voortplanting van het menselijk ras of het uitzoeken van een nieuwe villa in de polder of ze zitten in de say yes to the dress fase. Lang verhaal kort, echt stappen doen we niet vaak meer. De datum stond wel vast, maar ja dit had net zo goed kunnen uitmonden in een pyama-party op de bank met de prachtige klanken van Peter André uit de speakers. Deze keer besloten we echter het vertier toch een keer buiten de deur te zoeken. En daar was ik blij mee want zoals mijn moeder graag mag zeggen: “Een nieuwe liefde vind je niet op de bank. ”

Na mijn persoonlijk drama met Mr. X was ik wel even blij met dit uitje. Niet persé om de nieuwe liefde van mijn leven tegen het lijf te lopen, maar wel om het even flink op een zuipen te zetten en de negativiteit van de laatste tijd van me af te dansen. De dames waren het met me eens en dus besloten we toch een feestje op te zoeken na eerst wat voordrinken thuis. Dus daar gingen we dan! Zwangere Jetje als Bob, nieuwbakken moeder ernaast en 3 (bijna) dronken torren op de achterbank. Op naar een 80ies en 90ies feest. Eenmaal aangekomen sloegen we snel een wijntje en een smerig shotje achterover waarna we de dansvloer betraden. Na toch zeker wel 10 minuten moest mama-to-be naar de WC en werd er door de 2 overige dronken torren opnieuw drank gehaald. We bleven met zijn tweeën over en al snel stond ik te ouwehoeren met een gozert. Laten we zeggen dat ie Fred heet. Na toch zeker 5 woorden met elkaar te hebben gewisseld begon hij me enthousiast te zoenen. Ik vond het persoonlijk een beetje snel, en gênant want mijn vriendinnen stonden inmiddels 1 meter verderop kiekjes te schieten, maar ach wat kan ik zeggen;  ik zat lekker in de olie. We wisselden nummers uit en haakten weer bij onze eigen groepjes aan. Na 2 uurtjes dansen hadden de dames er genoeg van en gingen we weer naar huis.

De volgende dag kreeg ik een berichtje van Fred. Hij vroeg hoe het met mijn kater was en na wat small talk vroeg hij of ik wat met hem wilde gaan drinken. De voorgaande avond was me ietwat wazig. Ik herinnerde me Fred wel en ik wist ook wel dat we gezoend hadden, maar of het nou echt wat was kon ik me niet zo goed heugen. Maar ja we hadden gezoend dus dan konden we ook wel wat drinken nietwaar? Dus we spraken af en ik ging vol goede moed richting het café.

Ik zag nog niemand die leek op de wazige foto’s die mijn vriendinnen hadden gemaakt dus ik nam plaats aan de bar en bestelde een biertje. Na 5 minuten kwam er een jongen binnenlopen, een beetje zoekend en om zich heen kijkend liep hij ook naar de bar. Ik hoopte heel even heel vurig dat dit hem niet was want ik zag het gelijk…. dit is niet mijn type. Ik keek hem aan maar wist zeker dat dit Fred was. Dus ik stond op en liep op hem af. Hij had me niet herkend. Nou dat begon al goed, ik had beter door kunnen lopen naar de uitgang……

We zochten een tafeltje en nadat Fred ook een drankje had besteld stak hij gelijk van wal. Waar ik woonde? Hoelang ik daar al woonde? Huur of Koop? Hoe lang ik al single was? Hoeveel broers en zussen? Wat voor werk? Waar? Wat mijn ouders voor werk deed? Waren ze nog bij elkaar? Deed ik aan sport? Wat waren mijn hobby’s? Het vragenvuur ging maar door en ondertussen kreeg ik ook zijn hele levensverhaal te horen. Ik wist even niet meer of ik nu op date was of dat ik op een sollicitatie gesprek was. Ik kapte de sollicitatie af met het excuus dat ik moe was. Nou ja excuus…. ik werd echt heel moe van die jongen.

De volgende ochtend kreeg ik een appje, ik was aangenomen! Maar ik heb de baan afgeslagen…

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook
• Twitter
• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • arie
  6 januari 2017 19:42

  Maar dit was wel een ras echte JAGER !

  • Mickey
   7 januari 2017 15:07

   hahaha ja dat moeten we hem inderdaad wel nageven!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: