De Kikkers

Mijn opa zei een keer tegen me “niet een hand vol, maar een land vol”! En zo is het toch ook? Sommige mensen ontmoeten de liefde van hun leven misschien na 1 date, maar ik moet eerst een aantal kikkers kussen voor mijn prins zich bekend maakt.

de kikker

“Sommige mensen ontmoeten de liefde van hun leven misschien na 1 date, maar ik moet eerst een aantal kikkers kussen voor mijn prins zich bekend maakt.”

 

 

 

 

 

 

Ik heb er inmiddels een aantal gehad. Ze waren niet noemenswaardig genoeg om er een heel blog over te tikken dacht ik. Maar als ik ze onder elkaar zet, hebben we toch weer wat te lachen!

De treinmachinist
De treinmachinist heb ik ontmoet via een datingsite. Dat doen singles van nu. Daten via internet. Je maakt een profiel aan, voegt wat foto’s toe, betaald een belachelijk bedrag om door de database te mogen bladeren en daar ga je dan. Oke waar begin je? Waar zoek je naar? Waar is die leuke kerel uit de advertenties?

Ik kwam al snel in gesprek met een jongen die werkte als treinmachinist. Echt een lieverd bleek al gauw. Hij woonde wel 60 kilometer uit de buurt maar vond het geen probleem om in mijn woonplaats af te spreken. Dus we spraken af in een lokaal café waar we wat zouden drinken. Het was een knappe jongen om te zien hoor echt waar. Maar jeetje wat was deze jongen nerveus. Ik moest de conversatie gaande houden en hem voor mijn gevoel op zijn gemak stellen. Ik heb het toch nog een uur of 2 volgehouden tot ik aankondigde naar huis te gaan. Het afscheid werd een akward kus op de mond, waarna ik snel naar huis fietste.

De grafisch ontwerper
Dit was een Tinderdate. De foto’s van deze jongen waren ietwat onduidelijk, ik kon me hem niet goed voorstellen maar hij had een mooie bos krullen en de gesprekken waren leuk. Dus we spraken af. Dit keer had ik de date-regels van mijn Gay-FF aangehouden: spreek af voor een kop koffie en zorg ervoor dat je daarna een andere afspraak hebt zodat je date een begin en een einde heeft.

Ik ging met de auto naar zijn woonplaats en we hebben inderdaad koffie gedronken en een hapje gegeten. Het stomme is dat je het vaak binnen een seconde al weet. Bij de hallo wist ik al dat het niks zou worden met deze jongen. Maar ja je zegt niet eerst hallo en daarna: “sorry, ik zie het al, dit wordt hem niet! Doeii!!!!!” Maar ik voelde me helaas niet aangetrokken tot deze jongen……

De Papa
Ook een Tinderdate. Een jongen van mijn leeftijd met een kindje. Een prachtig mooi dochtertje. En ze leek op haar vader. Dus na een heel tijdje heen en weer appen, soms liet ie weken niks van zich horen en dan opeens kreeg ik weer een berichtje…… spraken we eindelijk af. Geheel tegen mijn nieuwe regels in, want ik sprak bij hem thuis af. (Lang verhaal, hij kon dan niet, ik kon dan weer niet, hij had geen auto, moeilijk, moeilijk) Ik had beredeneerd dat als iemand vader van een super schattig klein meisje was, dat het dan waarschijnlijk geen serieverkrachter was (naief?).

Het bleek ook geen serieverkrachter, maar een lieve man die nog niet zo lang vrijgezel was, in een veel te groot koophuis woonde en het heel druk met zijn dochtertje had. En ondanks dat we wel leuk konden kletsen, wilde ik hem ook niet de kleren van zijn lijf afrukken…… dus hier heb ik ook niet meer afgesproken.

Dit zijn misschien wel 3 hele leuke prinsen, maar helaas niet voor mij! Het heeft toch met een bepaald gevoel te maken dat iemand wel of niet in je los maakt. Je kan het niet rationaliseren, hoe graag je dat soms ook zou willen. Ik volg het advies van opa op, we hebben een land vol vrijgezelle kikkers en ik blijf ze net zo lang zoenen tot er één in een prins veranderd!

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • kiko
  15 juli 2015 20:19

  Leuke blog weer om te lezen Mickey, bezorgd mij van oor tot oor een grote smile op mijn gezicht. En je opa die heeft natuurlijk helemaal gelijk. Ergens loopt er een kikker die jouw prins wordt

  • Mickey
   15 juli 2015 21:31

   Dank je Kiko! Een kikker levert weer goede blogs op dus we hebben nog geen haast ????

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: