De mysterieuze Thijs Römer

Lieve Thijs,

Zullen we het voor de verandering een keer niet over Katja hebben? Dat is namelijk ook niet zo goed voor mijn ego (ik vind haar namelijk de meest sexy vrouw van Nederland) Dus het onderwerp exen, scheiding etc slaan we gewoon over. Laten we het over wat leuks hebben. Zoals jij en ik, samen, biertjes wegtikken in de kroeg ofzo.

Thijs Romer

“Laten we het over wat leuks hebben. Zoals jij en ik, samen, biertjes wegtikken in de kroeg ofzo.”

 

Je hebt je pas ontpopt tot schrijver en een boek uitgebracht: Weemoedt. Ik moet helaas bekennen dat ik hem nog niet gelezen heb. Maar na mijn research ben ik inmiddels wel getriggerd om hem te gaan lezen! Ik las de recensie van de Telegraaf en van Nu.nl en als ik het mag geloven is het allemaal wat grof geschreven maar zit er wel een mooi verhaal in. Een beetje zoals ik mezelf ook zou omschrijven, grof in de mond maar toch wel lief. Dus dat boek van je ga ik lezen. Misschien schrijf ik er zelf ook wel een review over.

Dus jij bent een schrijver, en ik ook. Dat hebben we dan alvast maar overeenkomstig! O ja en jij bent single en ik ook. Het kan nu al niet meer stuk! Of toch? Ik heb namelijk wel eens aangegeven dat ik op het type “Holbewoner” val. En tja ik denk dat iedereen het wel met me eens is dat we jou daar niet onder kunnen schalen. In welk hokje ik je dan wel moet stoppen, dat weet ik nog niet. Jij hebt wat mysterieus over je heen en misschien ook wel wat arrogants. Je oogt als de typische metroman maar toch ook weer met een vleugje verlegenheid. Maar er moet toch wel een grote stevige vent in je zitten. We zouden het niet over Katja hebben, maar ik zie haar gewoon niet voor me met een doetje.

Dus er van uitgaande dat je geen doetje bent, ben ik wel benieuwd naar je geworden Thijs. Ik las ergens anders weer dat je inmiddels weer openstaat voor een nieuwe liefde. Als ik andere bekende mannen mag geloven (Barry Atsma, Tygo Gernandts of Jan Versteegh) is jullie grootste probleem dat jullie niet weten waar je de zogenaamde droomvrouw moet tegen komen. Wat dacht je van gewoon hier?

Zoals altijd leg ik de bal bij de vent neer. Ik geef het voorzetje al en wil een beetje opgejaagd worden. Unleash your inner hunter/caveman en kom me halen! Ow en uhhh ik zag tijdens mijn research een foto van jou op de cover van Men’s Health voorbij komen met een sixpack waar je u tegen zegt!! Er moet echt wel een holbewoner in je zitten…. Echt dat kan gewoon niet anders?! Mag ik je nomineren voor de volgende cover van de l’HOMO? Of kom je bij mij langs voor een privéshoot?

XoXo Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

  • Kaylee Roxanne
    28 juli 2015 19:45

    Haha wat een geweldige rubriek! Ik denk zomaar dat Thijs wel blosjes krijgt als hij dit leest. Is ‘ie Katja zo vergeten 😉

  • Mickey
    4 augustus 2015 14:59

    Dank je wel Kaylee!! Het is ook echt heel erg leuk om deze flirts te schrijven 🙂

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: