De Rockster

Het was dinsdagavond, ik was moe en hing wat op de bank. Ik had net de laatste aflevering van een serie op Netflix gekeken en geen zin om een nieuwe te starten. Uit verveling opende ik Tinder maar weer eens en begon wat heen en weer te swipen. Er kwam een foto voorbij van een grote stoere man met een gitaar, in eerste instantie niet direct waar ik op val maar ik was wel geïntrigeerd. Dus ik drukte op het hartje.

*pling*

Hij: Hi!!

Ik: Hey hello

Hij: Seems like you are pretty good at karate

Ik: Haha I have been practicing for a while 😉 Ik: You look very cool with your guitar!

Hij: Thank you!

Ik: What kind of music do you play

Hij: I’ve got a band, we do original songs mainly

Ik: I have to warn you….

Hij: Haha you do… Why?

Ik: I sing to Celine Dion when I am in my car…. Sorry

Hij: hahahahaha that is cute, you must have a good voice then

Ik: Not really… I just hope no one hears me through the car

Hij: I’ll need to hitch a ride with you one day!

Ik: You’ll probably die or leave with bleading ears.

Hij: *laughing crying smiley* I definitly need to hear this.

Ik: Give me your number I’ll record a live Celine Dion session for you…

En dat deed ik dus. Ik blèrde met Celine Dion mee en stuurde hem het filmpje. Natuurlijk moest ie keihard lachen, ik ook.

Hij: I’ll send you a clip of my band now.

Ik: oke

Ik opende de link naar het youtube filmpje en viel bijna van de bank. 1) deze betreffende man was niet de gitarist van de band zoals ik dacht maar de zanger en hij kon echt heel goed zingen. 2) dit was niet een lullig garage bandje, dit was een serieuze band die voor een mega grote zaal stond te rocken. Het bleek dus dat ze een bekende band waren in het Midden Oosten. Ze hadden in het voorprogramma gestaan van onder andere Kings of Leon en 30 seconds to Mars.

En ik had deze man een filmpje gestuurd van mezelf kwelend als Celine Dion….. Top…. Echt weer een topactie Mickey. Gelukkig voor mij kon hij er alleen maar hard om lachen. We appten een paar dagen heen en weer en besloten toch nog vlak voor hij weer naar huis zou vliegen af te spreken.

Ik weet niet wat ik verwacht had, ik probeer altijd open een date in te gaan. Want op het moment dat je verwachtingen hebt kan het alleen maar tegenvallen. Maar toch, van iemand die op zulke grote podia heeft gestaan en in zijn eigen land dagelijks op straat herkend wordt verwachtte ik misschien wel een bepaalde “air”.

Fout dus. Hij was eigenlijk heel nederig en dankbaar voor de dingen die hij meemaakt. Hij vertelde me zijn levensverhaal, hoe hij in het leven staat, hoe zijn leven eruit ziet en was ook heel nieuwsgierig naar mij en mijn leven. We hadden best wel wat overeenkomsten ondanks onze zo verschillende levens. Onze grootste klik lag uiteindelijk wel op muziekgebied. Ik houd (gelukkig voor mijn future husband) niet alleen van Celine Dion, maar heb een heel brede en ruime smaak. We hebben nog een paar uur naar muziek geluisterd en tja hoe zeg ik dit netjes? Laten we het erop houden dat we samen ook nog muziek hebben gemaakt 😉

Het was een hele leuke date. En niet omdat hij een rockster is in zijn eigen land. Ik heb voor een avondje de man achter de rockster gezien en dat vond ik heel bijzonder.

Alleen jammer dat de rockster niet om de hoek woont. Kent iemand nog iemand die ook kan lachen om mijn Celine Dion video’s? Hij hoeft niet persé een rockster te zijn 😉

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

10 Comments

 • Debbythechocoholic
  20 oktober 2017 16:51

  Wat leuk dat jullie een passie delen voor muziek, dat klinkt als een fijne date! Ook leuk dat deze rockstar heel open en charmant over kwam, gelukkig had hij geen air zoals je eerst verwacht had 😜. Wie weet zien jullie elkaar weer terug in de nabije toekomst 😌!

 • MamaMinke
  21 oktober 2017 06:05

  Dat klinkt als een fijne date. Fijn ook dat hij niet zo’n air om zich heen had hangen. Had ik ook wel verwacht eigenlijk.

 • nicole orriens
  21 oktober 2017 10:07

  Klinkt als een hele leuke man. Zou je er niet gewoon voor gaan reizen?

  • Mickey
   21 oktober 2017 10:50

   Hey Nicole, ik zou hem zeker een keer willen opzoeken! Maar het leven van een rockster is veel drukker dan die van mij haha! Hij is altijd onderweg en aan het werk dus dat wordt heel lastig…

 • Renata
  21 oktober 2017 10:29

  Ik denk wel dat er nog voldoende mannen rondlopen die wat humor kunnen waarderen 🙂

 • Marion Stam
  21 oktober 2017 11:34

  Spannend zo’n date en leuk dat jullie zoveel raakvlakken hebben

 • sabine
  21 oktober 2017 12:26

  Ja humor is wel belangrijk. Klinkt als een fijne date toch! Heel veel geluk haha.

 • Susan
  21 oktober 2017 14:17

  Haha, dat je het lef hebt om ook echt jezelf op te nemen en dat naar een wildvreemde te sturen. Vet! En jammer inderdaad dat alle voors ook z’n tegens hebben; die afstand en dat reizen enzo. Wel een superleuk verhaal!

 • Layla
  23 oktober 2017 09:07

  Volgens mij was dit wel een hele leuke date

 • Verena
  23 oktober 2017 10:29

  Wat jammer dat hij niet dichtbij woont. Volgensmij is dit echt wel een leuke man! Geweldig dat je no shame gewoon jezelf opneemt, haha

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: