De Spanjaard

De Spanjaard

“Onze Spanjaard was low on energy, moe en had waarschijnlijk een kater.”

 

 

Na de slechte date met de drummer en een ander dramatisch verhaal (deze volgt nog) duurde het even voordat ik weer de moed had gevonden om het daten weer eens te proberen. Ik kreeg in mijn mailbox een nieuwe aanbieding van een datingsite die ik eerder had geprobeerd. En ik dacht: ik probeer het gewoon weer een keer! Mijn profiel had ik schijnbaar nog niet verwijderd want alles stond er nog op en ik kon gelijk weer aan de gang. Scrollen tussen alle foto’s, profielen bekijken, online flirts versturen en af en toe eens een berichtje. Er gingen een aantal dagen voorbij toen ik opeens een berichtje ontving van de Spanjaard. Hij schreef in het Engels een berichtje dat me meteen aansprak.

Aanvankelijk was ik erg terughoudend en wilde ik niet gelijk afspreken. Tot een vriend van mij me erop wees dat ik iemand niet leerde kennen over de whatsapp. Je moet gewoon afspreken, iemand in de ogen kunnen kijken en voelen of er een klik is. Dus zo gezegd zo gedaan, ik maakte een afspraak. Ik durfde niemand te vertellen over deze date. Na mijn vorige mislukkingen wilde ik mensen geen reden meer geven om me weer uit te lachen. Opgedoft en wel nam ik de trein van 6 uur. Dit moest een keer goed gaan, ik zou nog een slechte date echt niet trekken. Ik bereidde me weer voor op het ergste, dan zou het alleen maar meevallen. Tegen de tijd dat ik er bijna was kreeg ik een appje dat hij op het station op me stond te wachten.

Het regende en het kwam echt met bakken uit de lucht, sjezus wat was dit spannend. Want nu moest ik ook nog zorgen dat ik niet half verregend met de make-up op mijn knieeen aan zo komen. Dus ik rende nog gauw de Hema in om een paraplu te scoren. Met het hart inmiddels in de keel op 180 slagen per minuut liep ik naar buiten. En daar stond ie hoor de Spaanse prins bij zijn verroeste fiets. En godzijdank hij was zoals op zijn foto’s! En hij was leuk en we hadden een klik en de avond ging zo verschrikkelijk snel! Dus voor ik het wist was mijn laatste trein alweer vertrokken en zat er niks anders op dan te blijven slapen… Poor me!! Dus daar lag ik, naast een knappe spanjaard. Het was midden in de nacht en hij lag inmiddels in coma, maar ik kon geen oog meer dicht doen. Dus de rest van de nacht heb ik naar hem liggen kijken en toen het 7 uur was ben ik onder de douche gesprongen en heb de walk of shame naar huis gedaan.

Dus de eerste date was een succes en we plande een tweede date. Daar zat wel wat tijd tussen gezien ik nog op vakantie ging maar wat kon mij het schelen. Ik ging op een tweede date!! Woohoo!!. Maar de tweede date was niet zoals de eerste. Onze Spanjaard was low on energy, moe en had waarschijnlijk een kater. En ondanks dat de date niet helemaal soepeltjes verliep voelde ik me nog steeds enorm aangetrokken tot deze man. Maar er gebeurde niks! Waar hij mij tijdens de eerste date zoende en me niet meer los kon laten was dat nu wel anders.

En daar is het dan bij gebleven. Na nog een poging van mijn kant voor een herkansing, want de 2de date sloeg echt nergens op…. kreeg ik een berichtje dat meneer het heel erg druk had en dat hij geen tijd had voor iets serieus op dit moment. Gezien ik ook niet helemaal op mijn achterhoofd ben gevallen wist ik wel dat dit het einde betekende…..

Een jaar lang heb ik niks meer van de Spanjaard gehoord. Tot een paar dagen terug. Ik ontving een berichtje van mijn beste vriendin: “je raadt noooooit wie me zojuist een berichtje stuurde via een dating app.” Het bleek de Spanjaard te zijn! Nog voor hij zijn avances kon maken heeft ze hem gelijk even verteld dat ie kon opdonderen.

Haha adios amigo! En dank je wel lief vriendinnetje!

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • Kim
  29 april 2015 13:46

  🙂 Hasta la vista baby!

 • kiko
  29 april 2015 14:10

  Treurige mensen zijn er toch op deze wereld ????

  Wees een echte vent en zeg dan gewoon dat je er geen trek in hebt.

  Conjo!!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: