Een zesje

Terugblik op de vorige page: Mickey besluit dat ze zichzelf misschien niet zo serieus moet nemen en geeft Leon haar nummer.

“En en en?! Vertel me alles, ik wil álles weten! Je laat me al 2 weken in het ongewisse!!” tetterde Jessie door de telefoon.

“Tja wat kan ik erover zeggen…..”

“Ahh kom op Mick, cut the crap!! Hoe was ie? Ik bedoel, jullie zijn toch wel met elkaar naar bed gegaan?!”

Die lieve Jessie…. tactvol als altijd. Ik dacht even terug aan de avond waar ik Leon van vierentwintig had ontmoet. Ik moest even glimlachen, vierentwintig…. Wat bezielde me?

“Oke oke!! Zei ik zuchtend. Jij wil het hele verhaal? Nou hier komt ie: Leon appte me gelijk op zondag en wilde zo snel mogelijk afspreken. Hij had nog een paar dagen vrij en moest daarna weer naar de kazerne. Dus dinsdagavond hadden we afgesproken, omdat ik niet gelijk met hem het bed in wilde duiken gi”

“Waarom niet?” ging Jessie er door heen.

“omdat ie fucking vierentwintig is Jess, ik heb broertjes van die leeftijd!”

“Nou en Mick, je bent geen vijftig hoor. En dan nog, hij was toch leuk? Jouw broertjes zijn trouwens ook leuk.”

“Jess!!” riep ik semi- geshockeerd door de telefoon.

Jessie valt altijd op jongere gasten dan zijzelf, maar wist ik ook wel dat ze een grapje maakte over mijn broertjes, althans dat hoopte ik maar.

“Kun je nu gefocust het verhaal afluisteren?”

“Ja”

“Oke we spraken dus af in een bar, we hebben daar heel gezellig zitten drinken. Leon nodigde me zelfs bij hem thuis uit en we hebben een film gekeken. Toen Leon half bovenop me lag aan mijn BH te frunniken ben ik weggegaan. Niet omdat ik het niet wilde, maar eigenlijk omdat ik het wel wilde en niet gelijk dat meisje wilde zijn die haar benen spreidt weet je wel?”

“hmm”

“Dus we appten de rest van de week heen en weer en hij wilde zo graag afspreken, maar ik kon dat weekend gewoon niet, dus moest ie maar even wachten vond ik. Anderhalve week heb ik met die gast geappt alsof het al mijn vriendje was, het was gewoon bizar. En toen was daar dan eindelijk weer vrijdagavond en zouden we elkaar weer zien. En toen het zover was, waren de verwachtingen van elkaar zo hoog gespannen, dat het eigenlijk tegenviel….”

“De seks?”

“De hele date! We hadden echt tijdens dat appen een beetje vlinders in de buik, zowel hij als ik. Maar toen we elkaar weer zagen vielen die vlinders dood neer. We hebben het nog even geprobeerd aan te wakkeren in de slaapkamer, maar er was geen redden meer aan”

“Een zesje?”

“Net aan.”

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: