Fifty Shades of Dave

Fifty shades of Dave

“Kop houden! Ik kan dat slechte Amsterdamse accent niet meer aanhoren!”

 

 

 

 

Lieve Dave,

Ik zag je eigenlijk voor het eerst bij “Chantal blijft slapen”, ja echt waar!!! Dat foute filmpje van je heb ik nooit gezien. En de reden waarom ik met je wil flirten Dave, is eigenlijk vanwege je gezellige vader! Kijk Dries is gelukkig getrouwd en getrouwde mannen moet je met rust laten vind ik, maar wat lijkt me dat toch een lieve schat van een schoonvader. En altijd gezellig! Ik bedoel het lijkt mij hartstikke leuk om in het stamcafé van je vader gezellig een moppie met hem mee te zingen. Een voordeel van een relatie met jou Dave zou zijn dat ik me geen zorgen hoef te maken over een ongezellige schoonfamilie.

Maar dan zijn we er nog niet want het moet tussen ons natuurlijk ook klikken, dat lijkt me vrij belangrijk. De charmes heb je, dat geef ik je. En gezien dat geflirt met Chantal ben je ook niet bang voor “oudere” vrouwen (ja ik refereer hier naar mezelf als oude vrouw, we schelen bijna 10 jaar Dave!). Dus ook dat zit wel goed.

Maar is er één dingetje waar ik me zorgen om maak. En dat is je carrière Dave! Want je mag je zelf dan wel realityster noemen, maar wat doe je eigenlijk nog meer? Dus onder het mom van research heb ik afgelopen dinsdag naar je nieuwe realityshow “de Roelvinkjes” gekeken. En op basis hiervan kan ik maar 1 conclusie trekken.

Er is maar 1 manier waarop onze relatie zal werken Dave, en dat is als ik je Dominatrix wordt. Iemand moet er even met de zweep bij je over. Je weet niet wat je wil, je denkt dat je een DJ wil worden, dat lijkt je wel geinig. Maar laten we eerlijk zijn Dave, met jouw inzet en motivatie gaat dat niks worden. Zoals je nu in het leven staat, gaat helemaal niks iets worden.

Dus kom maar bij Mickey, ik denk wel voor je. Of wel: Kop houden! Ik kan dat slechte Amsterdamse accent niet meer aanhoren! Op je knieën nu en luisteren! En als je lief bent beloon ik je misschien wel……

-X0X0 –

Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: