Flirt aan Gijs Staverman

eve Gijs,

Op 27 maart jl. lag ik weer eens voor pampus op de bank tv te kijken toen ik je voorbij zag komen in ‘Alles mag op vrijdag’. Toen tweette ik al “@GijsStaverman en ik schelen weliswaar 20 jaar maar ik blijf het een lekker ding vinden! Ik voel een flirt aankomen 🙂 #amov” Een tweet die je gelezen hebt want je hebt hem als favoriet gemarkeerd! En nu is het dan zo ver!

Laten we gelijk de angel er maar uithalen. We schelen 20 jaar…. Ja dat is erg veel! En toen mijn vriendinnen vroegen aan wie ik mijn volgende flirt zou dichten, waren zij ook niet direct enthousiast. “Gijs Staverman”? “Is die niet inmiddels bejaard?” “Hij heeft toch een vriendin?” Nou Gijs, ik vraag je niet direct ten huwelijk en mijn flirts zijn allemaal redelijk onschuldig dacht ik. En zolang deze rubriek nog “Mickey Flirts” heet en niet “de-vriendinnen-van-Mickey-flirten”, flirt ik met wie ik wil. En vandaag lieve Gijs ben jij dat.

Want in de week van de homoliefde moet het taboe verliefd met een groot leeftijdsverschil ook maar eens aangesproken worden. Want wat zijn we allemaal coulant naar al die leuke en gezellige homostellen die gezellig op bootjes opgedoft voorbijkomen. Maar als het om Peter Jan Rens gaat en zijn 43 jaar jongere vriendin gaan we allemaal over ons nek. En ik moet bekennen, ik eigenlijk ook. Maar als we toch iets moeten leren tijdens onze tijd hier op deze aardbol is het misschien wel dat liefde in de meest vreemde vormen voorbij komt en geen leeftijd, kleur, vorm of sexe kent.

Dus dat gezegd te hebben kunnen we het leeftijdsverschil achter ons laten en verder gaan! Volgens mij ben jij een heel goede flirt. Ik heb even als research gekeken naar de aflevering van “Ik neem je mee” waarin Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski) jou haar stad laat zien. Het zijn subtiele dingen die iemand een goede flirt maken. Even je hand door je haar halen, kleine aanrakingen, veel lachen en hier en daar dan een opmerking tegen het randje. Ja het zou mij niks verbazen als jullie toen de camera’s uitstonden toch bij elkaar het bed zijn ingedoken. Heerlijk toch, dat flirten, een beetje spanning opbouwen en soms ontstaat er dan gewoon een beetje liefde…..of lust.

Ik denk dat wij best een leuke match zouden zijn. We hebben allebei een grote voorliefde voor muziek. En wellicht ziet mijn favoriete playlist er iets anders uit dan die van jouw, maar ik denk dat er heel veel nummers zijn die we alle twee leuk vinden. Zie je het voor je? Samen ’s avonds met een glas wijn in de hand op de grond omringd door bergen LP’s en om de beurt een nummer uitzoeken om op weg te dromen.

Het lijkt me ook heerlijk om gewoon te zitten en naar je te luisteren. Je bent niet voor niks radio DJ, want je hebt een prachtige stem. Ik kan er in ieder geval uren naar luisteren. Wat mij betreft lees je de krant voor of secties uit het telefoonboek of……. O! Ik weet het! Mijn eigen blog! Maken we er een soort luisterboek van, posten we weer online… wordt hartstikke gaaf!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over je verschijning. Want ik weet niet of je het misschien al ergens gelezen hebt, maar ik val op lang. En tja Gijs, jij bent dan wel as good as it gets met je 1 meter 97. Dus wat zeg je er van? Durf je het aan? Flirt je terug?

-X0X0- Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

3 Comments

 • K
  2 augustus 2015 13:09

  Gijs is een superleukerd!!! Heerlijke blog Mickey, helemaal deze zin: Maar als we toch iets moeten leren tijdens onze tijd hier op deze aardbol is het misschien wel dat liefde in de meest vreemde vormen voorbij komt en geen leeftijd, kleur, vorm of sexe kent. I LOVE IT!

 • Meeeer
  2 augustus 2015 14:38

  Als Gijs nu niet meteen reageert, eet ik m’n schoen op! Love is in the air!

  • Mickey
   2 augustus 2015 22:54

   Hahaha @K jaaaa Gijs is zeker leuk! Dat heeft ie maar weer bewezen vanavond door terug te tweeten! @Meeeer, je kan je schoenen dus gewoon blijven gebruiken om op te lopen!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: