FU

Ja ik geef het eerlijk toe, ik heb het album van Miley Cyrus. Stiekem als ik weer een met mijn wagentje door het land kar, zing ik keihard mee met het welbekende wrecking ball en we can’t stop. Kijk Miley werd als kindsterretje nogal in een bepaalde hoek geduwd en nu doet ze waar ze zelf zin in heeft. Dat kunnen we cool of dom vinden, maar ik denk niet dat Miley dat wat interesseert. Wat ze met haar haar doet en hoe vaak ze haar tong uitsteekt moet ze zelf weten, maar zingen kan ze in ieder geval. Kennen jullie haar versie van Dolly Partons Jolene bijvoorbeeld?

Het album van Miley bevat nogal diverse nummers. Niet alle nummers zijn misschien materiaal voor de top 2000 maar hé dat hoeft wat mij betreft ook niet. Ik kwam vaak niet verder dan track 7 en tussendoor sloeg ik er dan al een paar over. Maar van de week kwam ik perongeluk bij track 10 (FU) terecht. Het is een beetje een theatraal nummer, misschien een soort mix van country, rap & musical, maar ik vind hem heerlijk. Ik zit de laatste tijd nog wel eens in een FU bui, dus dan is het heerlijk om even met Miley mee te blèren.

I got two, ooh, ooh letters for you

One of them’s F and the other one’s U

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: