Getting back on the horse #2

Een tijdje terug schreef ik dat het tijd was om weer back on the horse te klimmen op dating gebied. En dat is ook zo want prins Charming heeft zich uiteindelijk niet gemeld. Ik had nog even de hoop dat het die vriend zou zijn met wie ik op date ben geweest dat eigenlijk geen date had moeten zijn…. Maar ook hij haakte last minute af. Helaas pindakaas! Echter liet dat wel een deukje in mijn zelfvertrouwen achter. Dus getting back on the horse bleek moeilijker gedaan dan in eerste instantie gezegd.getting back on the horse

Desalniettemin laten we ons niet kennen natuurlijk. Ik ben potverdee Mickey en moet wat om over te bloggen hebben nietwaar? Dus om mijn zelfvertrouwen weer een beetje op te vijzelen besloot ik een lang verwachte droom in vervulling te laten gaan. Ik wilde Beyoncé haar, en dat heb ik mezelf gegeven! Deze week volgt nog een blog over hoe ik aan mijn Beyoncé haar kom met foto’s!

Tja en dan dat hele daten he. Waar moest ik beginnen? Ik kon weer gaan swipen op Tinder, of een datingprofiel op een datingwebsite nieuw leven inblazen… Maar eerlijkheidshalve ben ik toe aan een positieve ervaring en tot op heden waren mijn Tinder en Internetdates niet om over naar huis te schrijven (wel om een blog over te schrijven trouwens). Maar alsof het lot er mee speelde kreeg ik een berichtje uit de UK. Mr. Broad Shoulders vroeg of ik zin had in een weekendje Londen. En dat is nu precies waar ik behoefte aan heb, even een paar dagen weg en paar brede schouders om tegen aan te leunen. Dus binnenkort vlieg ik naar Londen en zal ik hier uiteraard een uitgebreid blog aan wijden!

Daarnaast speel ik met het idee om naast mijn “gewone blogs” een nieuw projectje te starten. Op mijn bucketlist staat bijvoorbeeld nog “een boek schrijven”. Nu is dat niet bepaald makkelijk, althans ik heb me er een aantal keer in verdiept en lang over nagedacht over hoe ik dat moet aanpakken, maar ik kwam er niet uit. Dus wil ik een fictief verhaal op mijn blog starten, weliswaar gebaseerd op eigen ervaringen maar met fictieve karakters. Ik ben benieuwd of ik er mensen mee kan boeien en jullie kunnen direct feedback geven! Jullie zullen nog wel even moeten wachten want het is nu nog maar een idee. Er staat nog niks op papier….

Ik realiseer me dat Getting back on the horse niet persé hoeft te betekenen dat ik me volop in het datingleven moet storten maar dat ik weer moet gaan doen waar ik blij van wordt. En dat zijn ontelbare dingen die helemaal niks met daten te maken hebben. Dus prince Charming zal even moeten wachten want ik verwacht eigenlijk geen tijd voor hem te hebben.

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: