Getting back on the horse

Het werd een beetje stil omtrent Mickey’s slechte dateverhalen. Dat komt omdat ik gewoon een tijdje niet gedate heb. Ik was na “Meneer Het Godsgeschenk aan vrouwen” echt wel een beetje genezen. Want jeetje crimineetje ik ben toch wel wat types tegen gekomen tijdens mijn date avonturen! (denk aan de drummer, de spanjaard etc) En op een gegeven moment is de koek even op, dan denk je als dit het is….. Laat dan maar, of zoals ik liever zeg: Rot op!getting back on the horse

Dus ik heb een aantal maanden niet gedate. Althans niet bewust. Er is nog wel een date geweest….. Maar dat was eigenlijk helemaal niet bedoeld als date…… we zouden gewoon als vrienden wat gaan eten…… maar dat liep allemaal anders…. En werd uiteraard weer een groot fiasco. Dat verhaal bewaar ik nog even, het einde is nog niet helemaal helder… maar ik beloof je, het is er weer een om van te smullen!

In de maanden dat ik niet aan actief aan het daten was maar wel actief van mijn netflixabonnement gebruikmaakte, hoopte ik eigenlijk dat Prince Charming gewoon spontaan zou aanbellen. Je weet wel: “Hoi hier ben ik hoor!” En terwijl hij een gigantisch boeket rozen overhandigt: “Sorry dat je zolang moest wachten, maar ik was een beetje verdwaald. Maar ik heb je gevonden.” Hij loopt mijn woonkamer binnen, neemt de bloemen weer uit mijn handen, legt deze in de keuken en zoent me hartstochtelijk. En we leefden happily ever after. Nou dat is tot op heden nog niet gebeurd.

Mijn vriendin Jessie zei begin dit jaar tegen me: “Mick, ik voel het! 2016 wordt mijn jaar! Ja, ik ben er helemaal klaar voor. Ook voor de liefde, ik sta er weer helemaal open voor. Ik overweeg zelfs te gaan Internetdaten.” Mijn bek viel open. Jessie die gaat internetdaten?! Dezelfde Jessie die jarenlang heeft geroepen dat ze daar toch echt niet aan zou beginnen en dat ze wel iemand op de “normale” manier zou ontmoeten? Die Jessie?! Maar ze heeft het tóch gedaan én ze heeft er iemand opgeduikeld met wie ze het tot op heden erg leuk heeft.

Dus met dat in mijn achterhoofd wordt het misschien tijd dat ik het ook maar weer eens een kans geef. Ik bedoel wat is Mickeytalks.nl zonder verhalen over (slechte) dates?! Of ……. mocht Prince Charming toch nog aanbellen…. verhalen over niet dichtgedraaide tandpastatubes en rondslingerende sokken? Ik geef hem (Prince Charming) nog een week om de weg naar mijn huis te vinden. En anders wordt het misschien toch echt weer tijd om back on the horse te klimmen. Want zoals mijn wijze moeder zegt: op de bank kom je hem ook niet tegen! En wie weet? Misschien wordt 2016 dan ook wel mijn jaar!

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

1 Comment

  • Michael Koorn
    20 maart 2016 17:28

    Zo is het Mickey, bepaal je eigen leven. Ben trots op je en kan niet wachten hoe je die zogenaamde date hebt beleefd!!!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: