Girlsnight

Wat doen we eigenlijk met Girlsnight? Ik weet dat er een hoop mannen nieuwsgierig naar zijn. Wat gaan die vrouwen doen en waarom doen ze er altijd zo geheimzinnig over? Girlsnight met mijn vriendinnen bestaat standaard uit de volgende elementen:

WC-Bril

“Wij meiden hebben allemaal een blaasinhoud van +/- 50 ml en de gemiddelde drankjes zijn ongeveer 250 ml. Dus je kan zelf ook wel nagaan hoe vaak er dan van het toilet gebruik gemaakt wordt”

 

 

  1. We beginnen met 1 drankje en praten over koetjes en kalfjes met op de achtergrond een gezellig muziekje
  2. Dan is er altijd iemand (meestal ik) die roept, kunnen jullie niet doordrinken ik sta al een kwartier droog?
  3. En dat doen we dan, doordrinken, muziek gaat harder.
  4. De eerste foute nummers worden opgezet, en het eerste drankje wordt omgegooid. (oepsie dat wordt dweilen)
  5. Dan wordt er meestal iemand baldadig, en wordt er gegooid met hetgeen voorhanden is, popcorn, snoep, rietjes, maakt eigenlijk niet uit.
  6. Muziek gaat nog harder, iedereen zingt zo vals mogelijk mee en nog meer dingen (denk aan snacks en drank) raken de grond.
  7. Dansen, selfies, nog meer drank
  8. Het kan inmiddels gebeuren dat er wat stuk gaat of valt……
  9. 1 kotser
  10. Slapen

Afgelopen Girlsnight hielden we bij mij thuis.Ik moet hierbij eerlijk vermelden dat mijn wc-bril al enigszins los zat (lees verder dit is van belang!). Wij meiden hebben allemaal een blaasinhoud van +/- 50 ml en de gemiddelde drankjes zijn ongeveer 250 ml. Dus je kan zelf ook wel nagaan hoe vaak er dan van het toilet gebruik gemaakt wordt. Dit heeft die arme wc-bril niet overleefd, ook het tweede scharnier is kapot gegaan.

Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want de gemiddelde vrouw stuurt haar kerel naar de Praxis om een nieuwe te halen om deze vervolgens even netjes op de pot te schroeven. Voor ons single ladies is het andere koek, nu moet ik dus ZELF naar de Praxis om vervolgens eerst naar gereedschap op zoek te gaan, dan die oude scharnieren eraf  ziente krijgen en dan die nieuwe bril ZELF er semi-netjes op te schroeven. En dat met een Kater…… GODNONDEJU! SODEMIETER OP! Ik doe het morgen wel….. Of volgende week ergens. Ik ga netflixen en patat halen.

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: