Goede Tijden met Ruud

Lieve Ruud,

GTST

“Ik ben zelf op en aan GTST-kijker, soms kijk ik hele periodes niet en soms zit ik weer dagelijks aan de buis gekluisterd.”

 

 

We kennen je natuurlijk allemaal als Noud Alberts in GTST, een rol waarbij je, laten we eerlijk zijn toch een beetje het karakter van een lulletje rozewater speelt. Met als kanttekening dat deze Noud wél met de mooiste vrouwen van de serie mag zoenen. Want geen enkele man kijkt GTST maar ze blijken allemaal Gaby Blaaser (Sasha Kramer) te kennen…..

Ik ben zelf op en aan GTST-kijker, soms kijk ik hele periodes niet en soms zit ik weer dagelijks aan de buis gekluisterd. En Noud is dan misschien niet mijn favoriete karakter in de serie, dat neemt niet weg dat ik vind dat jij toch wel een bepaalde “je ne sais quoi” hebt.

Dus toen ik afgelopen week werd verrast door mijn GayFF met een etentje bij de Harbour Club in Amsterdam was het helemaal niet vervelend toen jij nonchalant binnen kwam wandelen en tegenover me aan de bar kwam staan. Ik was zo overweldigt door de hele Harbour Club op zich dat ik je in eerste instantie niet eens zag staan. Mijn vriend stootte me aan en zei: “hey is dat niet uhhhhh……. die van uhhhhhh…..” Dus ik keek om en zag je daar staan………heel even ontmoetten onze ogen elkaar voordat ik snel wegkeek en misschien net iets te had terugfluisterde “Jaaaaaaa! Ruud Feltkamp van GTST!”

Ik probeerde natuurlijk een beetje classy over te komen daar in de Harbour Club dus het leek me beter niet direct op je af te rennen voor een selfie en handtekening op mijn bil. Uiteindelijk heb ik je wel stiekem de hele avond vanaf een afstandje kunnen bewonderen, wat ook niet verkeerd was. Mijn gedachten dwaalden al snel af naar een toekomstplaatje: Ruud en Mickey die samen premières afstruinen en jubilea vieren in de Harbour Club. Maar eenmaal terug op aarde besloot ik eerst weer even wat punten na te lopen.

Laat ik beginnen met je leeftijd, die kunnen we snel afkaarten. Je bent 25 en ik ben 29. Ik zie het probleem niet…..

Oké punt 2 carrière: zit helemaal goed. Je hebt een steady job als acteur bij GTST, je bent DJ en draait zo af en toe eens op leuke feestje en beunt daarnaast nog bij als presentator. Als kers op de taart heb je in 2014 een Televizier award gewonnen voor beste aanstormend talent. Kortom je gaat hartstikke lekker. Ik maak me alleen zorgen over het feit of je wel tijd hebt voor een vriendinnetje.

Wat me tot het laatste punt brengt….. Je hebt al een vriendin. Want je was natuurlijk niet alleen in de Harbour Club! En een tijdje hoopte ik dat je je nichtje of zusje ofzo meehad maar ja die strijk je niet zo liefdevol over haar rug hoop ik. Dus ik trek me bij deze weer terug. Maar mochten er ooit “slechte tijden” aankomen met je vriendin (je bent nog jong en alles kan kapot zou mijn GayFF zeggen) denk dan nog eens terug aan dat meisje in de Harbour Club….. Je weet me te vinden.

XOXO Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

  • Merel
    15 maart 2015 19:51

    Heerlijke blog weer Mickey! En je weet ook wat ze over gayff’s zeggen he, die hebben altijd gelijk ;-). X

  • TB
    18 maart 2015 14:01

    ^^

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: