Guess Who’s Back?

Guess who's Back?

“Ik dacht altijd: wat interesseert andere mensen het nu wat ik voorderest doe? Of wat ik allemaal koop?”

 

Ja ik!!! Ik ben er weer hoor! Na een blog-break van bijna 2 maanden ben ik er weer helemaal klaar voor. Ik heb veel inspiratie opgedaan en hoop daardoor bigger, better en stronger terug te komen! Ik heb ook veel nagedacht over hoe het beter kan zonder dat ik de druk voel om blogs te posten. Ik heb veel andere blogs bekeken en bestudeerd. Wat doen anderen en waarom zijn die blogs succesvol?

Het blog geeft eigenlijk een kijkje in iemands leven en wij mensen vinden het super interessant om andere levens te volgen. Het is een beetje een escape uit het eigen leven. Daarnaast testen bloggers van alles en nog wat zodat je ook nog informatie krijgt over onderwerpen waar je in geïnteresseerd bent.

Ik ben er achter dat ik moet posten over meer dan alleen mijn ‘mislukte’ dates. Ten eerste omdat ik er geen 4 per week heb om over te schrijven en ten tweede omdat dat niet alles is wat ik doe. Ik dacht altijd: wat interesseert andere mensen het nu wat ik voorderest doe? Of wat ik allemaal koop? Maar ik merk dat ik het zelf ook leuk vind om product reviews te lezen of verslagen van stedentrips te lezen of om mee te doen aan een winactie.

Dus wat kunnen jullie verwachten? Ik blijf uiteraard schrijven over mijn dates en als er wat te flirten valt, dan post ik ook een flirt! Daarnaast kunnen jullie meer productreviews verwachten en stukjes over wat ik allemaal nog meer doe, bezoek en leuk vind. En wil ik er af en toe eens een win actie ingooien. Allemaal om een completer overzicht van mijn leven te geven. Ik wens jullie veel leesplezier!

O en als je mijn blogs leuk vindt kun je me op verschillende social media volgen!

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook
• Twitter
• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

3 Comments

 • Tb
  18 oktober 2015 12:45

  He en een vlog? Probeer het ns

 • Merel
  18 oktober 2015 17:00

  Jeeej! Mickey is Back! Heel erg fijn!

  En indd, mr TB, is vloggen niet iets voor jou Mick? X

  • Mickey
   18 oktober 2015 17:31

   Eerst maar weer even bloggen en in het ritme komen haha! Hoewel misschien is vloggen wel minder werk…. doe ik mijn relaas gewoon voor de camera, scheelt een hoop typwerk. Ik neem het in overweging 😉

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: