Guilty pleasures: App Smule

Oke ik zal eerlijk zijn. Ik vind het heerlijk om te zingen. Het liefst doe ik het de hele dag. Er gaat ook geen dag voorbij dat ik niet met de radio mee blère. Maar zingen voor anderen doe ik eigenlijk niet, ja een beetje met de radio meezingen is één ding, maar echt voor iemand een liedje zingen ofzo… Nee dank je. Ik kan ook wel een paar nootjes zingen maar ben absoluut geen Whitney Houston ofzo. Karaoke, doe ik ook niet aan. Ik op een podium voor mensen? Nee hoor ik bedank.Smule

Maar alleen zingen, dat doe ik dus wel. En ik ben er achter gekomen dat er een hele groep mensen is zoals ik. Er is namelijk een app ontwikkelt voor ons Anonieme zangers en zangeressen zoals ik, genaamd: Smule. Met deze app kunnen we, desgewenst anoniem, met lotgenoten zingen. Allerlei liedjes, je kan het zo gek niet bedenken of het staat erop. Tegenwoordig kunnen we onszelf ook nog erbij filmen! Daarbij laat de app zien waar de persoon vandaan komt met wie je zingt, dus kan het zomaar zijn dat je met iemand uit Amerika of China een duetje doet.

En denk nou niet dat je goed hoeft te zingen, dat bewijst deze app ook maar weer. Want iedereen kan en mag een account aanmaken en zoveel zingen als hij of zij wil. Overigens moet je er wel voor betalen als je zelf “recordings” wil starten. Maar joinen is gratis. “Echte zangers en zangeressen” zoals Jessie J en Omi gebruiken de app zelfs om hun nieuwste single te promoten. Zij nemen dan een deel op en de anonieme zanger(es) kan dan meedoen.

Ik kan je vertellen, het is vreselijk verslavend. Inmiddels heb ik Sophie ook al zover gekregen om als een krijsende kat door haar woonkamer te dansen. En heel af en toe doen we dan een duetje. Voor degene die bij de club willen, dat kan hoor! En je kan ook gewoon meezingen zonder dat jezelf hoeft te filmen. Smule is beschikbaar voor ios en android! Veel zingplezier allemaal!!

I don’t care, I love it!!

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: