Het godsgeschenk voor vrouwen

Na onze Tindermatch vroeg hij vrij wel direct om mijn nummer. Tinder vond hij zo’n rot app om over en weer te texten. Deels was ik dat wel met hem eens dus gaf hem mijn nummer. Nadat ik hem mijn nummer had gegeven hief hij direct de match op tinder op. Dat was dan niet meer nodig vond hij. Hij wilde eigenlijk zo snel mogelijk afspreken want Whatsapp, daar deed hij zo min mogelijk aan.

Ik heb over het algemeen een drukke agenda en als iemand vraagt: ‘hey Mickey alles goed, vanavond een drankje doen?’ is de kans groot dat ik niet kan. En daarbij als ik niks heb, dan heb ik me vaak ingesteld op lekker een avondje niks. Lekker een beetje netflixen in mijn joggingbroek met een kat opschoot ofzo. Dus ik heb hem teleur moeten stellen. Ik heb een aantal keer nee moeten verkopen. Voornamelijk omdat hij op zo’n korte termijn steeds wilde afspreken. Eerlijkheidshalve kreeg ik er een beetje jeuk van, zo’n iemand die denkt dat ik niks beters te doen heb dan met hem te daten.

Uiteindelijk heb ik toch een keer met hem afgesproken, het was een beetje een halve afspraak omdat ik die dag ook een verjaardag had en in de buurt was. Als het niet te laat zou worden zou ik nog met hem een borrel doen. Maar op die verjaardag besloot ik dat ik helemaal geen zin had in een date met deze jongen. Dus last minute heb ik gecanceld, helemaal niet netjes natuurlijk maar ik had niet het gevoel dat ik hem wat verschuldigd was. Hij vond het uiteindelijk niet erg allemaal en probeerde daarna nog een paar keer met me af te spreken. Ik heb hem geprobeerd uit te leggen dat ik een druk bezet vrouw ben en dat ik vaak niet even spontaan kan of wil afspreken. Dus na ongeveer 5 pogingen van zijn kant vroeg hij iets in de trant van: gaan we nog een keer afspreken of kan ik je beter deleten?!het godsgeschenk voor vrouwen

Ik vond dat nogal arrogant. Misschien had hij wel een punt hoor, maar kom op! Maar ik kon er toch ook niks aan doen dat ik een leven heb en dat daten met hem niet mijn eerste prioriteit was. Ik denk dat ik niet eens heb gereageerd en hem heb gedelete. Een maand later stuurde meneer wéér een berichtje! Hoe het ging en of ik wilde afspreken. Ik was toen net met een ander projectje bezig, dus heb hem weer afgewezen. Ben toen ook eerlijk geweest. “Sorry, ben momenteel met iemand bezig en wil even kijken waar dat heen gaat”. Hij vatte het sportief op en wenste me succes.

Na de zomer stuurde hij me wéér een whatsappje, hoe mijn zomer was geweest en of ik al gelukkig getrouwd was? Ik gaf aan dat projectje helaas een week eerder mislukt was. Tja zei hij toen, misschien had je dan toch maar met mij moeten daten! Hij vroeg me wederom op een date. Ik ging bij mezelf te rade want aan de ene kant vond ik hem nogal opdringerig maar aan de andere kant ben ik zelf steeds degene die roept dat ze een jager wil. En dat moest ik hem toch nageven! Het was wel een jager! Dus ik stemde in en we spraken een datum af.

We spraken af na mijn vakantie, op een vrijdag om 17:30 uur, een drankje na werk. Hij was wat verlaat dus ik zocht alvast een plekje op het terras uit. Na 10 minuten belde hij om te vragen waar ik precies zat. Grappig dat je aan iemand zijn stem vaak al kan horen of je iemand leuk vindt of niet. En deze stem klonk goed. Na een paar minuten kwam hij aanlopen en wat ik zag beviel me wel! Dit was een hele knappe man. Ik begreep er eigenlijk niks van. Een man met zo’n lach moest toch allang een vriendin hebben?

Zijn eerste opmerking was dat ik nu niet direct de gezelligste plek had uitgekozen… Ik dacht nog, als jij op tijd was geweest had je zelf een plek kunnen uitkiezen! Maar ik wilde het gezellig houden. We praatten en lachten wat, het verliep niet mega smooth allemaal. Hij leek afgeleid, kon slecht stil zitten en keek me niet in de ogen aan. Maar hij was net 2 dagen gestopt met roken zei hij, dus ik ging er van uit dat dat het probleem was. Hij stelde niet echt veel vragen aan mij. Na 2 koffie vroeg hij de rekening, een nogal abrupt einde van de date vond ik zelf. Misschien vond hij er niks aan? We liepen richting onze auto’s en hij vertelde dat hij pannenkoeken ging bakken en vroeg of ik zin had mee te eten? Ik kon deze man niet pijlen…. Maar besloot hem het voordeel van de twijfel te geven.

Eenmaal bij hem thuis voelde ik de sfeer gelijk veranderen. Dus ze noemen het tegenwoordig…..pannenkoeken bakken. Dat was eigenlijk niet helemaal wat ik zelf in gedachten had. Op de bank begon hij me te zoenen en eerlijkheidshalve was dat niet verkeerd! Maar meneer ging wel erg snel! Zijn handen verkenden al snel mijn lichaam. Dit waren ervaren handen. Deze jongen hakte vaker met dit bijltje, dat was wel duidelijk. Ik duwde hem van me af en zei tegen hem dat het tijd was dat ie ook maar daadwerkelijk pannenkoeken ging bakken. Hij moest lachen en ging richting de keuken. Hij vond het ‘schattig’ dat ik zo verlegen werd van de situatie. Vanuit de keuken vroeg hij aan me of ik nog eens op date met hem wilde. Ik zei dat ik dat misschien wel wilde. Hij moest lachen, want zoals hij zelf zei, wilde 100% van de vrouwen met wie hij een date had gehad een 2de date met hem. Gadver dacht ik, wat een arrogant mannetje. Daarentegen vroeg hij zich af waarom vrouwen op tinder en whatsapp altijd zo “arrogant” deden want in het echt waren ze niet bij hem weg te slaan. Sterker nog, als hij zou willen kon hij binnen 30 minuten een vrouw aan de haak slaan. Ik vroeg hem wat hij dan in godsnaam met mij moest. Hij zei dat hij niets met mij moest. Hij had geen beloftes gemaakt, dus hoefde ook niks na te komen.

Het was dus wel duidelijk, deze man vond zichzelf fantastisch! Een waar godsgeschenk voor vrouwen. En eerlijk is eerlijk, hij had prachtige ogen en een fantastische lach die een vrouwenhart doet smelten. Maar aan de andere kant is hij 37, heeft geen baan op het moment, woont ik een klein huurflatje en is blijkbaar nog steeds vrouwen aan het oppikken voor de fun. Klinkt als een echte catch toch? Ja dit is wel zeker mijn droomprins, de man waar ik mijn hele leven op heb zitten wachten!!

Het was in ieder geval een man met een missie, en die missie was om mij het bed in te krijgen. Helaas voor hem was het een mission impossible. Een beetje boven de riem actie is prima, maar een man die al met iedere vrouw in Noord Holland heeft geslapen, die hoef ik niet in mijn broek. Dus na zijn 4de poging besloot ik dat het genoeg was en ben ik naar huis gegaan. De boodschap was blijkbaar duidelijk want ik heb nooit meer wat van dit opdringerige mannetje gehoord. Gelukkig hoeven we geen medelijden met hem te hebben want naar eigen zeggen kan hij iedere vrouw krijgen…. Ja iedere vrouw behalve Mickey. Succes gozert!

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook
• Twitter
• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

1 Comment

  • Wendel
    12 januari 2016 15:42

    Pff, wat een ongekende misleiding. Eerst opdringerig en vervolgens ook proberen eten over te slaan, wat een pannenkoek !-)

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: