Het Johnny-de-Mol-Virus

Lieve Johnny,

Johnny de mol

“En wie van ons is eigenlijk de grootste slet?”

Ik ben een flirt dat moge nu wel duidelijk zijn. Mijn lijstje flirts wordt steeds langer. Maar jij ontbrak nog altijd. Ik hoorde in de media alleen maar berichten over je nieuwe liefde en hoe gelukkig je met haar was en dat je eindelijk de ware had gevonden. Zij was het helemaal en allemaal. Tot afgelopen week…. Toen bleek dat jullie helemaal niet meer gingen trouwen, sterker nog jullie stoppen er helemaal mee. Je bent weer vrijgezel! Nu ben je net 5 minuutjes vrijgezel en dus zal ik niet gelijk bovenop je duiken, maar een beetje flirten mag wel toch?

Ik zal gelijk open kaart spelen, ik vond je vroeger altijd een omhooggevallen arrogante etterbak. Ik bedoel of je er nu hard voor gewerkt hebt of niet, door je bekende familie krijg je toch al snel dat mensen een vooroordeel over je hebben. Nou dat had ik dus ook. Daarnaast stond je toch wel bekend als een vrouwenverslinder. De metro kopte er van de week nog mee: “Johnny en zijn vrouwen”, een uitgebreid artikel over al je voorgaande relaties. Ik zat niet echt te wachten op iemand die met tout bekend Nederland in bed had gelegen. (Misschien niet het beste begin voor een flirt, ik weet het, maar hou vol het goede stuk komt nog).

Een jaar terug ongeveer zat ik met al mijn vooroordelen onder mijn arm op de bank te zappen. En toen kwam het programma Syndroom voorbij. Ik wilde eigenlijk gelijk doorzappen, want jij presenteerde het en ik was dus niet je grootste fan. Maar door de magie van dat programma bleef ik kijken. Wat was dit fantastisch en wat deed jij dit goed. En toen besefte ik dat ik misschien wel de arrogante etterbak van ons tweeën was. Want hier zat ik dan met mijn vooroordelen gebaseerd op feitelijk niks, aannames misschien. En wie van ons is eigenlijk de grootste slet? Heb je mijn flirts aan Rick, Tygo, Douwe, Radmilo en Dave al gelezen? Tja ik lust er ook wel pap van.

Ik denk nu eigenlijk dat je familienaam misschien we deuren geopend heeft die voor andere gesloten zouden blijven maar dat je misschien ook wel 10x zo hard heb moeten werken om te bewijzen dat je geen omhooggevallen etterbakje was. En ik vind je eigenlijk heel veel talent hebben. Je hebt het talent om mensen van je te laten houden. Ik vind je ontwapenend en charmant en je houdt dat jongensachtige. Ja Johnny ik zal het eerlijk toegeven, ik heb het ook te pakken, het Johnny-de-Mol-virus.

En we hadden een moment kunnen hebben, wij samen. Want vorig jaar toen ik met mijn Gay-FF naar de voorbijvarende bootjes van de Gayparade zat te kijken, voer jij ook voorbij. Ik riep je nog en ik zwaaide en knipoogde me suf (voorbijgangers vroegen zich waarschijnlijk af of ik misschien een epileptische aanval had) maar je hebt me gemist. Je zag me niet….

Maar het zij je vergeven, als je me nu tenminste wel ziet staan en even terug knipoogt zodat ik niet voor gek sta.

XOXO Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • Rory
  20 november 2015 17:00

  Jaaaaaaaa Johnny, helemaal met je eens. Een wel heel leuke jongen. Absoluut niet mijn ‘type’ of juist daardoor wel? Mijn interesse is er zeker. Leuk geschreven en heel waar. Soms heb je jouw oordeel al klaar, terwijl je de persoon in kwestie helemaal niet kent. Euh…zullen we een keer een double date of eigenlijk triple date regelen? Dan interviewen we Johnny voor onze beider blogs, hahaha. Ik zie het wel zitten hoor:)

  • Mickey
   20 november 2015 19:59

   Hahaha ja Rory!! Als Johnny het maar aan kan!! ????

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: