Hij die nog maar net begonnen was

Na mijn bezoekje aan Mr Broad Shoulders besloot ik het weer te proberen. Tinder ON! Ja oke ik weet dat het misschien niet de beste manier is om een date te scoren, maar het is wel de snelste manier. En Mickey heeft wat te schrijven nodig toch? Dus ik heb weer een tijdje heen en weer zitten swipen. En na een paar nieuwe matches te hebben gescoord werd ik aangesproken door een van mijn matches. Qua uiterlijk was hij eigenlijk niet het type waar ik normaal voor val (holbewoner) maar hij had wel een leuke kop! Gezien ik de laatste tijd weinig geluk had met het type waar ik wél op val besloot ik deze jongen een kans te geven. We stuurden wat berichtjes heen en weer en hij bleek een goed gevoel voor humor te hebben. En daar houd ik van, dus we spraken af.

Date #1

We spraken op een zondagmiddag af bij mij in de buurt een drankje te doen. Hij scoorde al punten met het feit dat hij mijn kant op kwam en ik dus niet naar de hoofdstad hoefde te reizen. Ik haalde hem op bij het station. Ondanks zijn gebrek aan holbewoner kenmerken vond ik hem wel aantrekkelijk. Zoiets weet je natuurlijk pas wanneer je hem in het echt ziet. Ik gaf hem mijn fiets en sprong zelf achterop. We reden naar een gezellig tentje en bestelde wat te drinken. Hij vertelde dat dit een van zijn eerste tinderdates was (uh huh). We hadden het heel gezellig en de tijd vloog voorbij. We aten wat, dronken nog een beetje en besloten een andere kroeg op te zoeken. En voor ik het wist zat ik om 23:00 op zondagavond stiekem te zoenen in een verlaten kroeg. Ik bracht hem naar het station  en reed naar huis.

Date #2

We spraken die dinsdag daarna gelijk weer af. Ik ging deze keer naar hem en we aten wat bij een Thai bij hem in de buurt. Daarna gingen we door naar zijn huis. Het eerste wat me opviel was zijn gigantische platencollectie. Mijn muziekhart begon direct sneller te kloppen. Er was alleen 1 dingetje, al deze platen waren van metal-bands. Deze man hield van metal, death metal, trash metal het maakt niet uit als het maar metal was. Hij zette een plaatje op, wie had gedacht dat metal ook romantisch kon zijn? #weerwatgeleerd. Daarentegen vond hij bijna alles met een gitaar wel een afgeleide van metal dus in dat geval is Dolly Parton ook een metalzangeres.

Date #3

Ik kon bijna niet geloven dat ik 2 superleuke dates had gehad. En nu zouden we weer afspreken! Hoe leuk was dat? Die zaterdag had ik een reünie met oud klasgenoten ergens ver in het land maar op de terugweg zou ik over Amsterdam rijden waar ik hem oppikte. Na de ontdekking van zijn platencollectie had ik toegegeven ook een verzameling te hebben namelijk: lelijke pyamabroeken. En dus toen we bij mij thuis waren aangekomen kon ik het niet laten een fraai exemplaar aan te trekken en te showen. Meneer was het niet vergeten en zei: “ik heb een verrassing, wacht even”. Hij liep de kamer uit en kwam terug in een fel oranje Roy Donders broek. Gierend van het lachen hebben we de avond verder door gebracht. De volgende dag hebben we geslenterd over een rommelmarkt (om nóg meer platen voor zijn collectie te scoren), geluncht aan het water en een film gekeken met pizza op schoot. Al met al een super gezellige dag.

Daarna leek afspreken echter wat moeilijk, het contact werd wat minder en na een week was ik het zat. Hoe zit het nou? Wilde hij nog afspreken of niet? Dus ik appte hem en stelde deze vraag. Zijn antwoord was: “Ja ik wil wel graag afspreken, maar ben niet echt op zoek naar iets serieus. Ik ben nog maar net begonnen met Tinder.”

Oké goed verhaal voor mijn blog maar …. NEXT!

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: