I love it

Deze is speciaal voor mijn liefste vriendinnetje. Ze is de liefste en gezelligste en de enige in de wereld die me “popje”of “poppedijn” mag noemen. Ja ik vind het vreselijk om zo genoemd te worden maar zij mag het omdat zij het is. Ze is de eerste bij wie ik mijn hart uitstort als het nodig is omdat ze altijd een lief woordje voor me klaar¬†heeft. Ze is verslaafd aan haar telefoon, suiker, cola en daten. Dat maakt haar altijd bereikbaar, lekker zoet en ze heeft altijd weer leuke verhalen. Ze gelooft nog in het sprookje van de prins op het witte paard en kan alle liedjes van Disney meezingen. Ze is irritant vrolijk, ook ’s morgens. Ze kan de mooiste taarten bakken en ik ken niemand die zo kan genieten van taartjes en gebakjes als zij. Ze beurt me op wanneer ik dat nodig heb en kan mijn chagrijnige buien aan zonder zelf chagrijnig te worden. Ze heeft een ongelofelijk gevoel voor stijl en een eigenzinnige eigen smaak, ze ziet er altijd leuk uit. En ze woont in een poppenhuis met roze en tierelantijntjes. Gekscherend zeg ik altijd dat als mijn oma het gemaakt heeft of in huis heeft zij het waarschijnlijk ook mooi zal vinden. Ze is mijn naamgenoot, vriendin, trainingsmaatje op de sportschool en het zusje dat ik nooit heb gehad. En dit is ons liedje:

You’re on a different road, i’m in the milkyway. You want me down on earth, but i am up in space. You’re so damn hard to please, we gotta kill this witch.You’re from the 70’s but i’m a 90’s bitch! I love it.

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

1 Comment

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: