Ik ben er weer

Ik ben er weer! Ik voelde me even niet sterk genoeg om mijn verhalen met de wereld te delen.

Terwijl ik gezellig met mijn vrienden op een feestje stond kwam ik een bekende tegen. “Ik weet meer dan je denkt” zei hij tegen me. Alsof ik iets verkeerds heb gedaan en alsof het een heel groot geheim was.

Hij doelde op mij en Mr X.

En ik vond het zo naar dat iemand mijn privéleven als roddel en achterklap gebruikte. Als vermaak achter mijn rug om. Ik besloot mijn site offline te gooien en wilde ze niet langer voer geven om nog meer over te lullen. Maar tijdens mijn vakantie kwam ik al snel tot de conclusie dat mensen evengoed wel praten achter je rug om. En dat ik helemaal nooit iets verkeerds heb gedaan.

Sommige dingen overkomen je en daar kies je niet voor. Ik ben verliefd geworden op iemand die al bezet is en hij op mij. En we hebben daar heel veel en heel lang over gepraat en telkens kwamen we tot de conclusie dat het beter zou zijn als we niets met die gevoelens zouden doen. En daar hebben we ons zo goed en kwaad als dat ging aan gehouden.

En nu komt er iemand mij vertellen dat hij wel weet wat er gaande is?! Man je hebt geen idee! Want als je het wel wist had je een arm om me heen geslagen en gezegd: “Wat moet jij een vreselijke kut periode achter de rug hebben, wat mega vervelend en ik hoop dat nu alles goed met je gaat.” Dat had een echte vent gezegd. En dan had ik je een dikke vette knuffel gegeven en wellicht het “echte” verhaal aan je verteld.

Maar zo ging het helaas niet. Dus ik voelde de noodzaak om mijn verhalen onleesbaar te maken. Maar praat lekker achter mijn rug om, lach me uit of doe wat je moet doen. Ik weet wie ik ben en waar ik sta en laat me niet koeioneren door bullebakken.

Waarom ik mijn verhalen schrijf, voor wie ik ze schrijf en wanneer ik ze schrijf laat ik niet door anderen bepalen. En ze staan gewoon weer online voor de hele wereld om te lezen en om over te oordelen. Succes daarmee!

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • Tb
  20 september 2018 07:54

  👌🏻En zo is het maar net

 • Annet
  28 september 2018 16:36

  Lieve Mickey,

  Bedankt voor jouw reactie op mijn blog, fijn om lezen dat mensen zich herkennen in mijn verhaal en ik niet de enige ben met dit gevoel. Jouw blogs zijn heerlijk om te lezen! Zo herkenbaar dat je zoveel mannen tegen komt maar ‘mr right’ er gewoon niet tussen lijkt te zitten. En net als je denkt dat je hem hebt gevonden blijkt het dan niet geheel wederzijds of blijk jij de vrouw van iemands dromen te zijn maar voel je dat zelf dan weer niet zo.
  Er zullen altijd mensen zijn die iets van je vinden of denken. Vergeet niet dat mensen vaker iets negatiefs over een ander zeggen dan iets positiefs. ik denk altijd maar zo: iedereen die over mij roddelt heeft blijkbaar een leven dat niet interessant genoeg is om over te vertellen en gebruiken daarom mijn verhalen om interessant gevonden te worden. Heel sneu! Goed dat je je verhalen weer online hebt gezet, you go girl! Blijf vooral schrijven, je doet het super!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: