Ik ben er weer!!

Ik ben er weer

“Ik heb geloerd en geflirt en gelachen en gedanst en o ja…. heel veel gedronken. En ik voelde me gelukkig.”

 

 

Jaaaaa!! Ik ben er weer! Na een heerlijk weekje vakantie ben ik weer terug. Terug thuis en terug op het web. En ik weet dat jullie allemaal zitten te wachten op spannende verhalen over zomerromances en mislukte tinderdates maar jullie moeten nog even geduld hebben. Ik hou het graag spannend en sommige verhalen hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen. Andere verhalen hebben nog geen einde en soms heb ik verhalen die gewoon een tijdje op de plank moeten rijpen voordat ze echt online kunnen.

Vakantie is een tijd om te ontspannen en misschien tot bezinning te komen. Dus terwijl ik onder mijn parasol ingesmeerd met factor 30 mijn laatste zonden overdacht, bedacht ik me hoe gelukkig ik eigenlijk was. Dat klinkt misschien stom en cliché, maar daar in het paradijs met mijn zonnebril op, coctail in de hand en mijn summerfit body in een nieuwe bikini kon niemand me wat maken.

In mijn gedachten ging ik terug naar de zomer van 2012. Mijn contract werd niet verlengd bij mijn toenmalige werkgever, mijn vriend en ik hadden het uitgemaakt en ik was compleet verloren. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde en waar ik naar toe moest of hoe ik er moest komen. Ik had namelijk altijd een plan: ik ga samenwonen, trouwen, we krijgen kindjes en dán ben ik gelukkig. Maar zo bleek het niet te werken. Ik heb 6 weken lang iedere avond op de bank liggen huilen, tot ik besloot dat het genoeg was. Ik wist niet precies waar ik wel gelukkig van zou worden maar van janken op de bank wordt je het zeker niet.

Een nieuwe baan had ik zo, daar heb ik me gelukkig nooit zorgen over hoeven maken. Op de werkvloer voel ik me sterk en competent. Nu nog even in mijn privé leven….. Ik had besloten meer open te gaan staan voor mensen. Meer te delen, want je ontvangt wat je geeft (in de meeste gevallen dan). En dat heeft me een leuker mens gemaakt. Ik ben meer ontspannen en ik heb nieuwe vriendschappen gesloten. Mijn beste vriendin Sophie kan ik nu niet meer wegdenken uit mijn leven maar we zijn pas vriendinnen geworden in 2013!

Ik heb samen met mijn andere vriendin Jessie een droomreis naar Bali gemaakt. Al mijn bestaande vriendschappen verdiept en ging dingen doen die ik leuk vond (edelsmeden, mozaieken, gitaarspelen en ja schrijven).

En ja ik ben ook een aantal keer op mijn bek gegaan. Ik werd verliefd op mijn beste vriend, die vervolgens koos voor een ander. Ik begon een romance met een collega, die vervolgens niet verliefd op me kon worden. Ik heb geleerd wie mijn echte vrienden zijn en wie niet. En ik heb heel lang last gehad van een vervelend stemmetje die zei: “je zal nooit meer iemand vinden en je blijft voor altijd alleen”.

Maar op mijn bedje aan het zwembad met verrassend veel sexy rondlopende sixpacks om mij heen en twee van mijn beste vrienden naast me realiseerde ik me dat ik hier en nu gelukkig was. Zonder samen te wonen, zonder man en zonder kinderen. Ik heb geloerd en geflirt en gelachen en gedanst en o ja…. heel veel gedronken. En ik voelde me gelukkig. Het stemmetje leek haar kop te houden en tegenwoordig zegt ze voorzichtig: “jij komt er wel Mick”.

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

3 Comments

 • kiko
  1 juli 2015 21:59

  Wow, wat een mooie blog. Je straalt ook een en al geluk uit. Ben heel blij voor je ????

 • K.
  2 juli 2015 08:09

  Welcome Back Mickey!!! In meerdere betekenissen van de zin 😀

 • TB
  2 juli 2015 08:25

  <3

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: