Ik ben onderweg

Terugblik op vorige week: Mickey checkt in bij het hotel voor haar ‘niet-date’ met Romeo.

Ik voelde me opvallend rustig en keek nog eens de hotelkamer rond. Het er was smaakvol ingericht met het tweepersoonsbed met zwart achter paneel in het midden, donker houten meubilair, antracieten gordijnen, een mooie grote groene plant in de hoek en een plasma TV aan de muur  met daar onder een massief dressoir. Ik deed de lampjes op de nachtkastjes aan en de andere verlichting uit. Dit gaf precies genoeg licht om elkaar goed te kunnen zien zonder het bouwlamp effect. Ik pakte mijn telefoon en stuurde Romeo een berichtje: Kamer 207, ik ben er al.  

Ik liep naar de badkamer en keek naar de douche. Shit een regendouche en nergens een badmuts. Dit werd een uitdaging. Ik wilde nog even douchen maar ik wilde mijn vanmorgen perfect gekrulde haren niet ruineren. Vanuit de kamer hoorde ik mijn telefoon trillen en liep terug naar het nachtkastje.  

“Ben je er nu al? Ik kan nog niet weg hier!” 

Ik stuurde terug: 

“Doe maar rustig aan, ik ga nog even douchen en mezelf een beetje klaar maken. Ik gooi er ook alvast een wijntje in!”  

Ik greep mijn IPad en zette alvast een muziekje aan, pakte de schaal sushi uit mijn tas en plofte op een stoel. Jeetje wat had ik een trek! Maar ik wilde niet teveel eten, want na een paar van die sushirolletjes blaas ik gigantisch op. Ik schonk de wijn in en deed de stekker van de minibar in het stopcontact. Dan kon ik de overgebleven sushi in koud houden. 

Ik kleedde me uit en stapte de douche in, er was ook een losse douchekop waar mee je jezelf kon afspoelen dus een beetje onhandig stuntelde ik wat met de zeep en de douchekop maar kreeg het voor elkaar de douche weer uit te stappen zonder dat mijn haar nat was geworden. Mijn telefoon lichtte weer op. 

“Ik ben onderweg!” 

“Mooi, tot zo.” 

“Is er een bad in die kamer? Want ik zou het wel lekker vinden om samen eerst in bad te gaan.” 

 “Er is een bad hier, ik laat hem vast vollopen” 

Oké ik had dus voor niks acrobatisch staan douchen. Maar ik kon me voorstellen dat hij zich ook nog even wilde opfrissen. En daarbij vanuit hygiënisch oogpunt was ik daar zelf ook wel blij om. Ik pakte de lingerie die ik gisteravond al in mijn koffer had gedaan en deed het aan. Ik liep naar de spiegel naast de kapstok en bekeek mezelf eens goed. Tja ik kon niets anders dan concluderen dat ik er onwijs sexy uit in mijn lange kanten jurk die tot aan de grond reikte waaronder mijn zwart met fuchsia BH en string goed te zien waren. Ik trok de zwarte kousen en pumps eronder aan en bekeek het eindresultaat.   

“Ik doe niks onder voor Bobbi Eden op dit moment”, dacht ik.  

In de badkamer stiftte ik mijn lippen in dezelfde kleur als mijn BH en liet het bad vollopen. Ik kneep het flesje badschuim leeg en voelde even of de temperatuur goed was. Terwijl ik mijn handen afdroogde hoorde ik geklop op de deur. 

Volgende week: het deel waar iedereen met smart op zit te wachten… De ‘niet-date’ kan eindelijk beginnen.

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

7 Comments

 • Jess
  26 maart 2017 09:14

  Spannend 🙂

 • Anne
  26 maart 2017 09:25

  Ik kan niet wachten op het vervolg. Pakkend geschreven!

 • Joandi Loes Tholen
  26 maart 2017 13:33

  Ik zit op het puntje van mijn stoel en dan lees ik dat ik nog een week moet wachten! Verdorie toch…

 • Cassandra
  26 maart 2017 15:26

  Wat leuk geschreven, pakkend, het vloeit. Leest prettig weg!

 • Priscilla
  26 maart 2017 16:24

  Ik had nu eigenlijk al op de ontknoping gehoopt maar ik kom volgende week weer geduldig terug. Spannend!

 • Elien
  26 maart 2017 17:11

  je kan echt goed schrijven! Leuk, ik ga even vanaf het begin beginnen! xxx

 • Diana
  27 maart 2017 20:48

  O ik ben nu al mega benieuwd naar de volgende – heerlijk geschreven

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: