Kaj’s Typetjes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanmorgen toen ik opstond en nadacht over blogs voor deze week was ik eigenlijk van plan om weer een zwaar stuk te schrijven. Gister had ik weer een gezellige familie bijeenkomst bij oma waar ook een van mijn lieve familieleden het niet kon laten om te vragen waar mijn vriend was. Ja dat zou ik zelf ook wel eens willen weten. Maar goed dit blog heet Mickey Talks en niet Mickey is depressed! Dus vandaag geen deprimerend verhaal over een of andere loser. Sterker nog ik denk dat ik een fantastische vent heb gevonden!

Deze man maakt me altijd aan het lachen. En zoals jullie weten, staat dat toch wel hoog op mijn lijstje van eisen van de perfecte man. Daarnaast is ie ook niet verkeerd om naar te kijken! Dus mocht je je even niet zo lekker voelen, even niet zo vrolijk, een beetje depressief… wacht dan nog even met springen. Kijk eerst even een paar van deze heerlijke filmpjes van Kaj! Volg Kaj ook op Facebook en of Instagram voor korte filmpjes!

 

 

 

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: