Kamperen met Barry Atsma

Lieve Barry,

We kunnen wel stellen dat je een van de meest begeerde vrijgezellen van Nederland bent. Ik keek zojuist even op je twitter en instagramaccounts en ik denk dat bijna alle Nederlandse vrouwen je volgen… nou ja op twitter dan. Op Twitter heb je 44.000 volgers en op Instagram ben ik je 27ste volger! Ik voel me bijna tot je innercircle behoren! Hoe leuk is dat? Heb je me wel even opgemerkt Barry? Want straks als deze blog online komt zal dat aantal inmiddels naar honderdtallen zijn opgelopen en dan ben ik misschien niet zo bijzonder meer.

Ik denk dat ik je voor het eerst zag in Rozengeur en Wodka Lime, met zo’n hele foute oorbel. Volgens mij vond ik je niet veel aan. Logisch ook, ik was 15 toen de serie op televisie kwam en was verliefd op Dinand van Kane. Daar kon natuurlijk niemand aan tippen. Maar er is veel gebeurd sinds 2001! Je hebt op het gebied van de Nederlandse film heel veel gedaan en bent inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse filmindustrie. Daarbij ben je die verrekte oorbel gelukkig kwijt!

Ik heb je vorig jaar gezien bij Linda’s zomerweek samen met Chantal Janzen. Ik keek eigenlijk voor Chantal omdat ik Chantal hilarisch vind. En toevallig zat jij daar ook! Enorm charmant te zijn. En vanwege research doeleinden besloot ik dat stukje waarin Linda ingaat op jouw vrijgezellen bestaan, nogmaals te kijken. Want dát was het moment waarop ik dacht: “tjonge die Barry, die is eigenlijk best leuk nu, zo zonder oorbel.”

Tijdens dit interview vraagt Linda jou, je ideale vrouw te beschrijven. Ik heb even meegeschreven. Hierbij het lijstje van Barry:

 1. Ze moet goed met mijn kinderen kunnen

  barry-atsma

  “Tot slot vroeg Linda in haar interview “Waar ga je deze vrouw vinden?” Goed nieuws! Je hebt haar gevonden hoor! “

   

   

   

   

   

   

 2. Ze moet goed kunnen dansen
 3. Ze moet lekker kunnen koken
 4. Ze moet een eigen carrière hebben
 5. Niet jaloers zijn op mijn carrière
 6. Schijt hebben aan het BN’erschap
 7. Niet dun
 8. Ze moet van kamperen houden.

Ik vind dit soort lijstjes ideaal. Laten we hem even nalopen. Nummer 1 is goed met jouw kinderen overweg kunnen en een logische vereiste lijkt me. Maar dan moet je me eerst even voorstellen aan ze! Je hebt 2 dochtertjes. Mijn enige referentiekader op dit gebied is mijn nichtje van 7. Die komt af en toe logeren en dan kijken we Frozen en eten we patatjes en gaan we knutselen en freubelen. Ze is nog nooit huilend of klagend naar huis gegaan dus ik denk dat het tussen mij en jouw dochtertjes ook wel goed moet komen.

#2 Goed kunnen dansen…..tja ik heb geen danslessen gehad op een paar salsa-lessen na dan. Ik heb denk ik ritme gevoel en een kont waar ik mee kan schudden. Ik zeg gewoon goed kunnen dansen, check! #3 Goed kunnen koken? Ik ben denk ik best oké in de keuken. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar het geen ik op tafel zet, dat is best te eten. Dus check! #4 Eigen carriere, ik werk 40 uur per week en blog een paar uur per week. Check! #5 Jaloers op jouw carrière? Nee hoor, ik vind Nederlandse films over het algemeen niet zo veel aan. Dus ik zie niet in waarom ik jaloers zou zijn. #6 Schijt aan het BN’erschap….. Barry ik heb schijt aan de halve wereld. Ik doe waar ik zin in heb, had je dat nog niet meegekregen?

#7 Je houdt niet van dunne vrouwen. Check! Ik bedoel ik ben niet dik hoor, maar ik heb vrouwelijke vormen zullen we maar zeggen. Ik zou zeggen blader een beetje door mijn site, er staan een aantal foto’s op van mijn figuur, dan kan je zelf oordelen.

Tja en dan je laatste punt, #8 ze moet van kamperen houden……….. Wat versta je onder kamperen Barry? Is dat in een tent, met wc-rol onder de arm, op 1 pit een soepje opwarmen? Of heb je zo’n fantastische caravan of camper die zich met 1 druk op de knop ontvouwt tot luxe villa met zwembad, televisie en hangmat? Misschien kunnen we hier even een avondje over discussiëren….

Tot slot vroeg Linda in haar interview “Waar ga je deze vrouw vinden?” Goed nieuws! Je hebt haar gevonden hoor!

XoXo

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • Sanny
  8 augustus 2015 12:36

  Haha hoe vaak ga je deze nog tweeten :p wel leuk hoor, alleen het is wel opvallend dat je over elke flirt wel iets negatiefs te melden heb en over hem niet.. duidelijke voorkeur 🙂

  • Mickey
   8 augustus 2015 14:41

   Hoi Sanny! Dank je wel 🙂 Ik ben natuurlijk ook heeeeel positief over Barry! Maar kan je het me kwalijk nemen? 😉 En de tweets van wat oudere blog gaan automatisch… ik zal eens kijken of ik de frequentie kan aanpassen. Ik wil natuurlijk niet dat het irritant wordt!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: