Kay Nambiar

Lieve Kay,

Kay Nambiar

“En Kay ik zag dat je een tatoeage van een Zwaluw op je pols hebt staan! Laat ik nou ook een paar zwaluwtjes hebben staan! De matching tattoos hebben we gewoon al!”

 

 

 

 

 

Ik kocht de L’HOMO voor Rick, met wie je wel bekend bent vanwege Expeditie Robinson enzo. Waar ik Rick vooral opvallend sympathiek vond, wist ik eigenlijk niet wat ik van jou moest vinden. Ik bedoel je viel wel gelijk op vanwege je looks, maar ik had serieus nog nooit van je gehoord. En je was nogal op jezelf op het eiland, niet dat daar wat mis mee is, maar voor de kijker misschien dan het minst interessant. Uiteindelijk ben je er toch met de winst vandoor gegaan.

Dus nu sla ik de L’HOMO open staat daar toch een fantastisch foute fotoreportage van jou! Vreselijk natuurlijk dat matje in je nek en al die olie en die foute kleding en poses, maar Kay Kay Kay! Ik heb het in mijn blogs nog wel eens over een “holbewoner” en dan doel ik op een “mannen-man” en of je dat nu bent of niet op deze foto’s zag ik hem. Dus ik ging weer even op onderzoek uit.

Samen met je broertje heb je de band Valerius opgericht. Jullie zijn nog wat zoekende, hebben wel wat succes gehad maar zijn nog niet waar jullie willen zijn denk ik. Persoonlijk vind ik het wat zoetsappig voor mijn smaak, ik bedoel ik zie 2 stoere gasten en het plaatje lijkt niet te kloppen met wat ik hoor. Ik denk dat je gewoon wat inspiratie nodig hebt…. En laat ik nou een heel goede muze zijn…….

Maar hé wie ben ik? Doe lekker je ding! Misschien vind je mijn flirt ook waardeloos.

Wat ik mooi vind aan het interview bij je fotoreportage , dat daar wel uit bleek dat je je soms onzeker voelt. Dat je ondanks dat je “goed gelukt bent” zoals je moeder al zei, niet denkt dat je het daar mee gaat redden. Je lijkt me iemand die niet snel het achterste van zijn tong laat zien. Iemand met een donkere kant. Dat intrigeert me wel.

En Kay ik zag dat je een tatoeage van een Zwaluw op je pols hebt staan! Laat ik nou ook een paar zwaluwtjes hebben staan! De matching tattoos hebben we gewoon al!

Dus even samengevat: Ik heb eindelijk mijn Mannen-man/duistere holbewoner gevonden, jij je muze en we hebben matching tattoos!

Laten we het er gewoon op wagen! O en als het je niks lijkt…..Is je broertje dan nog single?

X0X0 Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

1 Comment

  • kiko
    3 mei 2015 20:36

    Getalenteerd blogster ben je Mickey. Ik heb geen facebook, maar ik geef ook deze blog weer een likie

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: