Let’s run away together

Het is geen geheim, ik ben groot fan van Anouk. Van haar muziek in ieder geval. Haar nieuwste single vind ik dan ook weer helemaal top! In The Voice vind ik haar uiterst vervelend… hoewel ik haar kritieken vaak wel terecht vind, het komt allemaal zo rottig haar strot uit.  Maar The Voice heeft toch nog iets moois opgeleverd want de versie waar ze hem in duet zingt met Jennie Lena vind ik misschien nog wel mooier dan de originele single. Mijn vader mist de oude Anouk en vind dat ze alleen nog maar commerciële platen maakt. Commercieel of niet, deze vind ik mooi! Het is bijna Valentijnsdag dus een liefdesliedje mag wel toch?

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: