Lexa

Sommige blogs schrijven zich vanzelf. Zoals deze. Een aantal jaar geleden heb ik me eens aangemeld bij verschillende datingssites maar ik werd er niet bijzonder blij van en dus zei ik alles weer op. Van Lexa krijg ik regelmatig aanbiedingsmails. Laatst kreeg ik er weer een, een aanbieding om 1 maand gebruik te maken van Lexa voor 4,99. Voor dat geld kon ik het best nog een keer proberen dacht ik. Dus op zaterdagochtend als ik onder de douche vandaan stap schuif ik achter mijn laptop. Ik doorloop snel de stappen, betaal en kom op een scherm met een hele hoop letters met onderaan een grote knop met bevestig. Ik had mijn bril niet op en dacht dat dit de laatste stap was voor dat ik toegang had tot mijn account.

FOUT!! Nee ik bevestigde dat ik een extra service van Lexa wilde en dat ze nog eens 15 euro mochten afschrijven. Dat las ik dus achteraf toen er stond: BEDANKT, we schrijven nog even wat meer geld van je rekening af. Pffff lekker begin dit, dacht ik. Ik had ook gewoon mijn bril moeten opzetten… Laat ik hem dan in ieder geval opzetten voorhet scrollen door de profielen, voordat ik die ook niet scherp zie.

Goed na 5 minuten op de datingsite rond te hebben geklikt wist ik gelijk weer waarom ik hiermee was gestopt. Voor de mensen die nog nooit een datingsite hebben bezocht: neem een man in gedachten die je niet aantrekkelijk vindt. Bijvoorbeeld je kalende buurman met bierbuik en hij draagt T-shirts met teksten als “this is the body of a god” terwijl hij met een zwoel gezicht een selfie maakt naast zijn motor met een net gevangen vis in zijn hand. Die mannen zitten dus op een datingsite. De Brad Pitts waar ze mee adverteren die zijn niet te vinden hoor. Echt ik heb gezocht.

Ik hoor jullie alweer denken. Jaja Mickey, ben je niet gewoon veel te kieskeurig? Ik zou jullie in dit geval screenshots willen sturen maar dat kan ik niet maken natuurlijk. Wat ik wel kan doen is de berichtjes die ik van deze mannen krijg met jullie delen. De spelfouten heb ik speciaal laten staan. De telefoonnummers en emailadressen heb ik uit privacyoverwegingen even achterwege gelaten. (hoewel ik niet verwacht dat veel mensen ze willen bellen/mailen)

Berichten die ik krijg:

*hey mickey lijkt me erg leuk om met jou te cheatten of elkaar te leren te kenen hier heb je mijn 06 nummer om te praten mijn nummer is 06…….. ik hou ook van koken en kinderen nee geen intressen in veder ben ik lichaamsbouw is normaal mijn intressen is muziek en koken ik hou van rock en roll enzo veel meer en films is action komedie en actie en romantische en fantasie

*Hey, je zal wel denken daar heb je de zoveelste pipo die je met een afgezaagde openingszin een berichtje stuurt. Je zal het daarom vast niet erg vinden als ik je deze bespaar. Je bent een mooie verschijning en zo “en profil” vindt ik je leuk groetjes van mij. Ps I Love you vindt ik een geweldige tranen film.

*Kunnen we elkaar ontmoeten wanneer je wilt, ik wil graag kennis met jou maken…

*Hallo, Ik waag het er dus maar op. Ik hoop dat mijn bericht jouw aandacht trekt en dat ik het genoegen zal hebben een antwoord te krijgen. Je kan me ook wel bereiken op nul ses (en toen volgde er nog wat nummers) . Tot gauw met vriendelijke groeten, Yuksel

*Hoi Mickey lekkerding alles goed in hoorn je ziet er goed uit en erg gezellig ben je ook gezellig??

*Hey, had jij niet mijn buurvrouw kunnen zijn.? 😉

*Hi Mickey  Vul je in…?    Koffie of thee?  Bijenkorf of H&M?  Spontaan of gepland?  Film of Netflix?  Orgasme, must of leuke bijkomstigheid?    Ben benieuwd!

*Hoi goedemorgen daar Mickey ;-), we hebben 11 dingen gemeen! 🙂 …het kan niet anders, dat het lachen, gieren en brullen wordt met ons 😉 … leuk profieltje heb je daar,…. me like 😉 … wie weet spreekt dat van mijn jou ook aan, and who knows,… do you care for a dance ? hahahhhahah ….  hee, misschien tot snel, doeggg…    ps, ik ben een gratis gebruiker, dus, het liefst een een berichtje  naar: emailadres, als het kan, thanx!

*Hi,   wie geht es dir ?    Beim ersten Kontakt fand dein Profil ansprechend.  Hab ein gutes menschliches Gefühl bei dir empfunden.  Scheinst in “Ordnung” zu sein.   Mit Ordnung meine ich jemand der Werte vertritt und mit beiden Beinen im Leben steht.    Es würde mich freuen wenn wir uns austauschen würden um mal zu schauen was dabei rauskommen würde/könnte.    Lg  Matthias

Nu weet ik dat er vast een hele club mensen mij waarschijnlijk vreselijk oppervlakkig vinden. Ik zal wel te kieskeurig zijn en het ligt allemaal aan mij. En tuurlijk staan er ook mannen op die niet kalend en dik zijn en die andere mensen misschien heel aantrekkelijk vinden. Maar voor mij is het duidelijk… datingsites werken niet voor mij. Dan nog liever Tinder. Want dat is gratis, het enge buurman gehalte is een stuk lager en ik heb leukere berichtjes gehad. #backtoswiping

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

4 Comments

 • Brad pitt met een bierbuik
  11 augustus 2016 12:04

  Dat die dating service je er bij naait dat is natuurlijk vervelend maar ik ken ICT bedrijven die daar nog veel beter in zijn hehe. Het is niet dat ik je vreselijk oppervlakkig of kieskeurig vind maar meer dat je zo over de mensen oordeelt en je daardoor nogal onzeker overkomt. Je verwacht van anderen een soort perfectie die je ook bij jezelf zal blijven zoeken. Misschien goed om te bedenken dat jij een brad pitt verwacht tegen te komen en zij een angelina jolie. De spelfouten? Tja die staan ook in jouw blog maar toch geen reden om het even lekker af te fikken. Het gaat om de inhoud.

  • Mickey
   11 augustus 2016 12:22

   Hi Brad!
   Nice to see you here!

   Ik probeer niemand af te fikken en natuurlijk generaliseer ik enorm. Mijn verhalen moet je ook met korreltje zout nemen (staat ook op mijn Mickey Talks pagina). Ik ben ook niet op zoek naar Brad Pitt, zie ook mijn blog over Mickey’s Type. Sterker nog Mr. Broad Shoulders was ook geen afgetrainde Brad Pitt en had een bierbuikje. En ik weet zeker dat ik er niet uit zie als Angelina, mijn eigen imperfecties staan ook te lezen op mijn blog. Het gaat om de inhoud zeg je dan? Persoonlijk vond ik de berichtjes met of zonder spelfouten inhoudelijk ook niet echt om over naar huis te schrijven maar ook daar kunnen meningen over verschillen. En tuurlijk gaat het om het innerlijk, maar je moet er ook naast wakker kunnen worden zonder dat je uit bed valt van de schrik.

   • Brad pitt met een bierbuik
    11 augustus 2016 12:39

    Wat moet je tegen iemand zeggen die je nooit eerder heb gesproken? Die eerste reactie staat inderdaad vol spelfouten maar das toch een aardig verhaal. Hij geeft aan wat hij leuk vindt en wil graag afspreken. Nou das toch ook niet verkeerd. Die gast die de dilemma’s voorlegt is toch ook leuk gevonden. Alleen jammer van die laatste maar laten we nou niet te preuts doen. Die jongen met dat gratis account heeft aardig wat overeenkomsten met jou en daar lijkt mij toch ook niks mis mee. Kortom er zit best wat tussen maar ik heb ook wel het gevoel dat ze niet een goede kans krijgen omdat lexa je meer geld afhandig heeft gemaakt dan je lief is.

 • Zito
  11 augustus 2016 12:34

  Ik ben kalend! Nu wil ik zoiets zeggen als.. leuke mannen vind je in de kroeg niet op het internet. Truth be told.. dat is ook niet zo. Hahah uberhaubt, de nederlandse man in het algemeen.. het is bij mij thuis regelmatig het gespreksonderwerp en dan is het gieren van het lachen. Type bierbuik of type waar is in godsnaam mijn mannelijkheid met kantoorhandjes en een veel te goedkoop overhemd. Anyway.. heel vermakelijk bericht. Die mannen sturen miss wel 100 berichten per dag in de hoop dat ze er 1 terug krijgen hahaha mooi man. Veel succes met de verdere zoektocht brad komt nog wel.. ooit!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: