Man met Ballen

man met ballen

“Dus naast de jager ben ik ook op zoek naar een man met ballen. Want het lijkt me heel lelijk als wij vrouwen naast het jagen ook nog eens een setje ballen moeten laten aangroeien….”

 

In “waar is de jager” heb ik mijn beklag al gedaan over het feit dat ik vind dat er niet meer gejaagd wordt door de hedendaagse mannen. Iets waar wij vrouwen waarschijnlijk zelf ook schuld aan hebben omdat we tegenwoordig te beschikbaar zijn. De oerinstincten van de man om te jagen zijn onderdrukt. Op het moment dat er een berg kant-en-klaar vlees voor de grot van de holbewoner ligt, gaat hij natuurlijk niet naar buiten om op een hert te jagen. Dus het tweede oerinstinct van de man heeft de bovenhand: luiheid. Je kan het ze niet eens kwalijk nemen.

Voor ons vrouwen is het vanuit historisch oogpunt natuurlijk anders. Wij zijn geprogrammeerd om onszelf voort te planten. En om onszelf te kunnen voortplanten hebben we een man nodig. En niet zomaar een man, nee de juiste man. Want het kind dat we straks gaan baren heeft zowel genen van onszelf als van deze man. Dus bewust of onbewust kijken we bij iedere man die voorbij komt waaien of hij een goede vader voor onze kinderen zou zijn.

Oké dus we hebben de luie man en de vrouw die op zoek is naar een geschikte vader voor haar kinderen. Gezien de mannen niet meer jagen maar de vrouwen zich nog steeds willen voortplanten gaan de vrouwen zelf op jacht. We bieden ons aan als kant-en-klare vlees pakketjes voor de grot van de holbewoner. De man swipet de smoeltjes naar links en rechts tot hij een match heeft.

En dan begint de ellende. Want oké ik snap zelf ook nog wel als wij ons zo gewillig aanbieden, de kans vrij klein is dat er een toekomst in zit. Maar moeten ze er dan ook gelijk zo lullig over doen? Is het teveel gevraagd om gewoon eerlijk te zijn? Om gewoon te zeggen: Mick luister, je bent heel aardig enzo, maar om eerlijk te zijn vond ik het gewoon leuk voor één keer. To be fair: dat is ook niet leuk om te horen, maar in ieder geval eerlijk. En no worries, ik zal niet veranderen in een crazy stalker die gillend voor je deur gaat liggen en schreeuwt: “WAAROM WIL JE ME NIET?! BOEHOEHOEHOE.” Nee hoor, ik zou doen wat iedere zelf respecterende vrouw zou doen. Ik delete al je contactgegevens, ga met mijn vrienden ben&jerry op de bank zitten en zet nog even hard Beyoncé aan.

Maar nee in plaats daarvan krijgen we lulsmoes berichtjes als: ik heb het momenteel erg druk en geen tijd voor een vaste relatie. Of ja het was leuk. En als je dan vraagt zullen we nog een keer afspreken: ja we kijken wel. O my god. Ik weet zelf ook wel dat je nooit meer contact met me zal opnemen lamlul!! WEES GEWOON FUCKING EERLIJK.

Dus naast de jager ben ik ook op zoek naar een man met ballen. Want het lijkt me heel lelijk als wij vrouwen naast het jagen ook nog eens een setje ballen moeten laten aangroeien….

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

3 Comments

 • kiko
  15 april 2015 15:15

  Top bloggie weer, ik hoop dat er tussen al die balloze mannen een man met ballen tussen zit voor je.

 • Greace
  28 augustus 2015 17:19

  Amen! Leuk stukje trouwens!

  • Mickey
   1 september 2015 17:20

   Dank je wel Greace 😀

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: