Manuel kom uit je BroekMan

Lieve Manuel,

manuel broekman

“Heel vrouwelijk Nederland was in rep en roer. Ik ben echter meer benieuwd naar wat er onder dat handdoekje zit?”

 

Deze flirt is speciaal voor mijn vriendinnen en allerbeste homo-vriendje want toen de Etos haar handdoekencampagne met jou in de hoofdrol startte, heb ik een paar weken niets anders gehoord dan: “Heb je Manuel in zijn roze handdoekje al gezien?!”. Allemaal hebben ze kwijlend voor de etalages gestaan. Ik moet het je nageven Manuel, dat was een geniale zet die campagne! Heel vrouwelijk Nederland was in rep en roer. Ik ben echter meer benieuwd naar wat er onder dat handdoekje zit?

Laten we er geen (hand)doekjes om winden Manuel, je ziet er goed uit! Ik heb je net even gegoogled en de ene na de andere mooie foto komt naar boven. Je weet hoe je verleidelijk in een camera moet kijken met je mooie blauwe ogen en O MY GOD die shoot met Victoria Koblenko van een paar jaar terug was Super Sexy!* Dus als het op vrouwen aankomt zal je niet te klagen hebben denk ik zo.

Ik vraag me dan toch af waarom je nog niet een paar van Nederlands mooiste gestrikt hebt? Een beetje zoals Johnny de Mol dat gedaan heeft. Of ben je meer iemand van de one night stands? Want om heel eerlijk te zijn Manuel, terwijl mijn vriendinnen kwijlend voor de Etos stonden, haalde ik gewoon mijn spullen bij de Kruitvat. Ik vind je een aantrekkelijke man hoor, daar gaat het niet om. Maar ik mis een bepaald ‘je ne sais quoi”, waardoor het kwijlen aan me voorbij ging.

Ik dacht onder andere dat je nog heel erg jong was, maar volgens wikipedia ben je vandaag de dag 28 en dat scheelt maar een jaartje met mij! Dus dat is geen reden om niet met je te flirten. Ik kan mijn vinger er niet op leggen maar op een of andere manier is het Manuel-Broekman-in-zijn-roze-handdoekje-virus niet bij mij beland. Dus ik heb een uitdaging voor je.

Omdat ik een van de weinige vrouwen in Nederland ben die nog niet flauwvalt als je voorbij komt wandelen, ben ik benieuwd of je mij net zo gek kan krijgen. Ik las in de Linda Meiden dat je een jager bent! Dat is goed nieuws want daar hou ik namelijk wél van. Dus lieve Manuel flirt jij met mij? Verleid jij mij? O en anders doen we gewoon die one night stand joh, daarvoor hoeven we elkaar toch niet persé leuk te vinden?

XOXO Mickey

*kijk hier voor de foto’s

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

7 Comments

 • kiko
  14 juni 2015 14:43

  Altijd uitdagend en recht voor zijn raap. Heerlijk om te lezen ????

 • K
  14 juni 2015 19:25

  Ik hoop dat Manuel terug gaat flirten 😉

 • suzanne
  5 juli 2015 21:50

  wat een dom stuk zeg, en dan barry atsma ze de hemel in prijzen haha, alsof barry niet lekker van de one night stand is… die man date heel veel vrouwen, wat wil je hier mee bereiken? Alofs manuel je een berichtje gaat sturen of een andere bner.. Wellicht is Manuel wat jaartjes jonger, maar wel volwassener om dit soort domme ongein te schrijven… en te kwijlen over mensen die je alleene kent van de TV, dit stuk over Manuel Broekman is ontzettend akward en dat stuk over barry atsma ga ik niet eens over beginnen… Overduidelijk een ‘volwassen vrouw’ die het voorzien heeft op een bekende nederlander, in en in triest

  • Mickey
   5 juli 2015 21:58

   Lieve Suzanne ! Wat leuk dat je even op mijn blog hebt gekeken en de moeite hebt genomen om een reactie achter te laten!! Ik ben de beroerdste niet en zal hem laten staan! Gelukkig weten mijn andere lezers dat ze mijn stukjes met een korreltje zout kunnen nemen en zullen 9 van de 10 mensen dat gewoon begrijpen! Het spijt me als ik je in enige manier beledigd heb door mij minder positief uit te laten over Manuel dan over Barry. XoXo Mickey

 • Zjac
  5 juli 2015 22:02

  Ik denk dat Suzanne meer thuis hoort op de huisvrouwenmetkortpittigekapsels Facebook pagina ;)!

 • Ilse
  6 juli 2015 21:03

  Hahaha, ik moest er erg om lachen! Meneer Broekman is ook niet helemaal mijn type, al kan ik niet ontkennen dat hij er goed uitziet.

  • Mickey
   6 juli 2015 22:45

   Dank je Ilse!! Het is een lekker hapje die Manuel! Dat kunnen we inderdaad niet ontkennen ????

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: