Mick en Rick

Lieve Rick,

Mick en Rick

“Kom op Rick, volgens mij zijn wij een match made in heaven. Ik heb alvast even een foto van ons samen gemaakt zodat je aan het idee kan wennen. Leuk stel toch?”

 

Vanaf het moment dat ik met het idee speelde om te flirten met bekende Nederlandse mannen stond jij bovenaan mijn lijstje. Ik als groot fan van expeditie Robinson was blij verrast met jou als kandidaat. Want ook ik had je in het hokje “arrogante-kwal-zoon-van-een-bekende-Nederlander-die-ook-zo-nodig-bekend-wil-worden” geplaatst na het slagroomincident. Maar ik vond je eigenlijk alleen maar heel sympathiek. En toen kreeg je ook nog eens dat filmpje van je familie en het enige wat ik dacht was: “Jeetje wat komt Rick uit een super leuk en warm gezin”! Ik ken je vader natuurlijk ook wel van TV, maar had nu niet echt een mening over hem.

Nu je op de cover van de L’HOMO staat leek het me een goed moment om eens met je te flirten. Ik hoef nu namelijk weinig research meer te doen en het interview met foto’s heb ik nu zwart op wit voor me! Dat geeft direct een paar aanknopingspunten. Je geeft aan een mannenman te zijn, die van echte mannendingen houdt: Ajax en motorrijden. Dat is mooi want mijn vrienden houden ook van Ajax en mijn vader en broertjes houden van motorrijden. Dus you’ll fit right in! Daarnaast scheer je je niet. Fijn! Houden zo! Mannen horen zich niet te scheren, ik hou van borsthaar en beenhaar. Ik roep regelmatig: ik wil geen metroman! Doe mij maar een holbewoner.

En van mij hoef je niet zo vaak naar de sportschool hoor, maar ik zal je ook niet tegenhouden. Ik heb de foto’s gezien! W0W Rick! Ja zelfs met die ballenknijper aan zeg ik w0w!!! Zucht….

En nu komen we op het meest belangrijke gedeelte uit je interview. Namelijk het kopje SINGLE. Want Rick, je bent nog single!! Whoopwhoop!! En dan zeg je ook nog eens dat je wel klaar bent met dat uitgaan en feesten en al die vrouwen. Dat je graag thuis op de bank een filmpje zou willen kijken met iemand van wie je houdt en dat je graag kinderen zou willen.

Weet je wat ik graag zou willen? Dat prins Charming bij me aan zou bellen. Als een soort postorderbruidegom. En dat is hem dan gewoon, de man van mijn dromen. Geen Tinder of andere kansloze datingsites meer, geen geloer in de kroegen, geen teleurstelling meer als de man met wie ik sta te praten al bezet blijkt te zijn. En als ik hem dan uit de doos heb gehaald, mijn prins Charming, dan zet ik hem naast me op de bank en zet ik een filmpje aan. En terwijl ik tegen hem aankruip bedenk ik me wat voor een mooie kindjes wij zouden maken.

Kom op Rick, volgens mij zijn wij een match made in heaven. Ik heb alvast even een foto van ons samen gemaakt zodat je aan het idee kan wennen. Leuk stel toch?

XoXo Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: