Mickey vs Badr

Lieve Badr,

Badr

“Ik bedoel als je bekend zou staan als een lulletje rozenwater zou je misschien niet zoveel indruk maken in de ring.”

Mijn collega liet laatst een filmpje van jou zien waarbij je op je rug ligt, een heel zwaar uitziende halter met gestrekte armen omhoog hield en daarbij je benen omhoog bewoog en op die manier buikspieroefeningen deed. Een oefening die ik wel ken, op karate doen we die ook wel eens….. alleen dan wel zonder halter. Ik kan me dus voorstellen hoe moeilijk het was wat je deed en hoeveel kracht je daarvoor wel niet voor moet hebben. Op zijn zachtst gezegd was ik diep onder de indruk! Ik wil met je flirten Badr!

Om maar weer even mijn standaard checklist af te gaan begin ik met je carrière. Je hebt een behoorlijk Bad Boy imago. Dat snap ik ook wel, dat is uiteraard belangrijk als kickbokser. Ik bedoel als je bekend zou staan als een lulletje rozenwater zou je misschien niet zoveel indruk maken in de ring.

Maar een lulletje rozenwater ben je zeker niet! Op wikipedia staat dat je maar liefst 1.97 meter lang bent. Wow! Had ik al gezegd dat ik een ding heb voor lange mannen? En als ze dan ook nog een beetje body hebben……….nou en dat heb je. Daarnaast zouden wij met het mixen van onze roots hele mooie kindjes kunnen maken Badr, denk je ook niet? Oke misschien draaf ik een beetje door……

 • Carrière en uiterlijk: check!

Maar hoe staat het met onze klik? Je staat wel bekend als een troublemaker die een spoor van geweld achterlaat en heel onsportief kan zijn. Als beoefenaar van een vechtsport begrijp ik dat niet helemaal. Want een van eerste dingen die je leert bij een vechtsport is het hebben van respect, nederigheid en bescheidenheid. Je moet weten Badr dat ik een zero-tolerance beleid voer als het op agressie aankomt. Als ik me op wat voor manier bedreigd voel zal ik je direct de deur wijzen en hoef je nooit meer terug te komen.

Maar zover hoeven we het toch niet laten komen? Want in die stoere gigantische man zit vast een heel klein hartje. Maak je geen zorgen Badr, ik zal niks zeggen….. Dat je eigenlijk een lieverd bent, dat je bang bent voor spinnen en katten, dat als je een dochtertje zou krijgen ook in een roze tutu zou rondrennen en het eigenlijk heerlijk vindt bij mij op de bank onder een dekentje met een kopje thee series te kijken.

 • De klik: check.
 • Leeftijd: je bent 30 jaar. Check.

Er is alleen een probleempje Badr, je woont tegenwoordig niet meer in Nederland. En ik heb niks tegen Marokko, maar ik ben gehecht aan dit kleine kikkerlandje. Er is nergens waar ik me zo thuis voel als hier. Dus het is echt van belang dat je weer terugkomt, en als je dan terug bent…. Bel je me dan?

XoXo Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • kiko
  5 april 2015 12:37

  Heerlijke blog Mickey, met een lach de paasbrunch in ☺

 • K
  5 april 2015 13:21

  In een roze tutu samen dansen met je dochtertje <3 Ja, ik zie het nog gebeuren ook 🙂

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: