Mickey’s 2015

Toen een vriend van mij van de week de opmerking “zet netflix uit en het leven aan” onder een van mijn blogs poste was ik eigenlijk vrij pissig. Wie dacht ie wel dat ie was? Uiteindelijk was het natuurlijk gewoon een grapje en zat er geen kwaad in. Het zette me wel tot denken, wat heb ik afgelopen jaar eigenlijk allemaal uitgevreten? Dus bij deze een overzichtje van de hoogtepunten:

Januari

Mijn nieuwe jaar begint eigenlijk altijd met op de eerste zondag van januari de Senbongeri: 1000 voorwaartse trappen om het nieuwe jaar “af te trappen”. Zo ook in 2015! Daarnaast ben ik in januari druk geweest met het opzetten van de website voor dit hi-la-rische-blog!

Februari

In februari heb ik samen met Sophie op Valentijnsdag foto’s gemaakt voor mijn blog en heb ik wederom veel gewerkt aan de website en de puntjes op de I voor dit blog. Ook ben ik met mijn vriendinnenclubje naar fifty shades of grey geweest! Het kan geen toeval zijn dat mijn eerste blog Fifty shades of Dave heet.

Maart

1 maart ging mijn eerste blog online!! Dat was wel even spannend!! Maar gelukkig kreeg ik veel positieve feedback. Ook had ik in maart een date met de Piloot! Kennen jullie dat verhaal nog?! Tevens hielp ik mijn lieve vriendin merel met een beginnetje aan haar altijd postitieve blog: www.merelsflow.nl

April

We trapten april af door met de vriendengroep uit eten te gaan, dat was echt heel gezellig! Dat moeten we in 2016 zeker weer gaan doen. Tevens werden de vakantieplannen gesmeed met Jack en Jesse! We zijn met een deel van de vriendengroep naar een feestje in Duitsland geweest en hebben met kater geklommen in een klimpark! En laten we koningsnacht niet vergeten! Dat is inmiddels een soort traditie geworden met vriendinnengroep….

Mei

In mei heb ik een date gehad met een van de Kikkers…. Maar in mei heb ik ook gespeeddate! Haha en dat was wel een succes! Wat hebben Jessie, Sophie en ik gelachen die avond. Ook ben ik sportief met Sophie op het zogenaamde Pinksterkamp geweest. Nee dit heeft niks met een kerk te maken! Een keer in de twee jaar gaan we met onze sportschool tijdens het pinksterweekend een weekend weg en gaan we 6 tot 8 uur per dag met elkaar sporten! Heel gaaf en altijd veel te gezellig! Zo ook dit jaar weer met de Monnik…..

Juni

Begin juni hebben Jessie, Jack en ik onze vakantie naar Turkije geboekt waar eind juni de summer romance begon!! Wat heb ik hard gelachen deze vakantie. Ik heb denk ik nog nooit zoveel gelachen in een week. Ik zou deze week nog wel 100x over willen doen. In juni heb ik ook nog even kort gedate met Mr. Speeddate!

Juli

In juli heb ik het vriendenweekendje voor september geregeld. Sophie had een MRI scan die gelukkig alleen maar mooie hersenen liet zien dus konden wij ook onze reis naar Italië gaan boeken. Samen met Jack en Jessie hielden we een zogenaamde “Turkse avond” om nog even na te genieten van onze fantastische vakantie samen. Ook had ik met de meiden weer een bioscoop uitje…. Dit keer Magic Mike XL. We hebben wel een goede smaak als het op films aankomt vindt je niet?

Augustus

In augustus kwam Mr. Broad Shoulders op bezoek! Daarnaast heb ik in de uitzending van Gijs 2.0 kaartjes geworden voor Sail2015! Ja lieve Gijs ik durfde het niet te zeggen toen ik je aan de telefoon had… Maar uhhhmm ik was dus dat meisje die een flirt aan je had geschreven niet lang daarvoor….

September

In september kreeg ik een vast contract bij mijn werkgever. Een persoonlijke mijlpaal want dit is mijn eerste vaste contract ever! Het tweede weekend van september ben ik met de vriendengroep een weekendje weggeweest, waar ik me realiseerde dat ik gek op ze ben en van ze word. Samen met Sophie heb ik Italië onveilig gemaakt en hebben we een fantastische trip gehad.

Oktober

In oktober heb ik een date gehad met iemand die zichzelf het godsgeschenk voor vrouwen vindt. Een verhaal perfect voor een blog, deze houden jullie nog tegoed van me en post ik in 2016! Ik was in augustus/september al begonnen met meer te trainen maar in oktober heb ik de knoop doorgehakt. In december zou ik opgaan voor mijn 2de dan karate met Sophie. Girlpower!! Samen met (jullie kennen hem als) Kiko ben ik naar James Bay in de HMH geweest. Dit was echt een supergaaf concert!! Een week later stond ik weer in de HMH voor een 80ies/90ies feest… dit vonden wij minder geslaagd…

November

In november heb ik een date gehad met een Fries. Een lieverd… maar wederom een kikker…. Verhaal volgt in 2016! Ik ben met mijn schoonzusje naar de film Burnt geweest met de heerlijke Bradley Cooper en heb met Sophie een heerlijk dagje doorgebracht in de zwaluwhoeve. Met mijn vader ben ik naar het concert van Beth Hart geweest in Groningen. Wat was dat een vreemde ervaring! Beth was goed hoor, maar de sfeer daar was zo vreemd en raar…… heel jammer want dit deed gewoon af aan het concert.

December

Begin december was het dan zover. Sophie en ik deden examen. Voor mijn gevoel ging het vreselijk maar desalniettemin zijn we beide toch geslaagd! Een sportief hoogtepuntje voor 2015. Daarnaast werd ik 30 en vierde ik mijn sweet en dirty thirty! Wat ben ik verwend door vrienden en familie….. Hoe dit allemaal was dat houden jullie ook tegoed van mij want ik zou gek zijn om hier niet over te bloggen!

Al met al geen slecht jaar toch?! En dit is nog niet eens de helft van wat(en wie) ik allemaal gedaan heb… Dat 2016 maar net zo mooi mag worden. Ik begin alvast met aftellen!!

Xoxo

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook
• Twitter
• Instagram

 

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

  • Merel
    31 december 2015 15:56

    Wat een mooie terugblik op het afgelopen Mick! Een jaar waar je heel trots op mag zijn. Hopelijk brengt 2016 je heel veel mooie (en ook graag hilarische ????) romances en laat je ons weer mee genieten van de liefdes in je leven! Ik zeg: kom maar door met die champie!

  • kiko
    31 december 2015 16:06

    Fijne jaarwisseling Mickey, see You next year!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: