Mickey’s Type

Mij wordt vaak de vraag gesteld wat nu eigenlijk mijn type is. Ik heb eigenlijk niet echt een type, althans dat dacht ik altijd. Ik heb er nu nog eens lang over nagedacht en ik ben tot een conclusie gekomen. Er is absoluut een type dat mijn hart sneller doet kloppen. Ik weet ik nu de aandacht heb. Maar vergis je niet. Ik val niet op de spierbundels of de zogenaamde hunks van Nederland.

Ik heb even gegoogled naar de 15 knapste mannen van Nederland. Dit lijstje kwam oa. naar voren*:

Mickey's Type

“Er is absoluut een type dat mijn hart sneller doet kloppen.”

 

 

 

 

 1. Manuel Broekman
 2. Dennis Storm
 3. Valerio Zeno
 4. Jan Kooijman
 5. Jim Bakkum
 6. Egbert Jan Weeber
 7. Ruud Feltkamp
 8. Sef
 9. Gregory van der Wiel
 10. Fedja van Huet
 11. Humberto Tan
 12. Alain Clark
 13. Arie Boomsma
 14. Waldermar Torenstra
 15. Badr Hari

Geen van alle lelijke mannen en ze zijn het absoluut waard om mee te flirten. (Zie ook mijn flirts met Ruud en Badr). Maar om eerlijk te zijn niet mijn types. Mijn type is namelijk niet een typische mooi-boy. Weet je op wie ik val? Ik val op de grappenmakers van deze wereld. Mannen die zichzelf compleet voor schut durven te zetten en daar schijt aan hebben. Bijvoorbeeld Jimmy Fallon of David Walliams of de Nederlandse varianten hierop, Ruben Nicolai en Tijl Beckhand. Ja echt, zelfs Tijl Beckhand doet het voor me.

Om deze mannen moet ik zo verschrikkelijk hard lachen. En dat vind ik nou sexy dus. Een man die mij aan het lachen kan maken. Die zichzelf en het leven niet zo serieus neemt. Die op een feestje de pruik opzet en Madonna playbackt. Ik kan er niks aan doen, maar dat vind ik nou leuk.

Ken jij of ben jij zo’n man? Bel me dan 😉

* Bron:http://www.girlscene.nl/p/9726/de_knapste_nederlandse_mannen
http://www.joop.nl/lekker/detail/artikel/24904_de_16_mooiste_mannen_van_nederland/

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

3 Comments

 • kiko
  22 april 2015 14:33

  Ik ken er wel een…..

 • Mickey
  23 april 2015 09:23

  @Kiko – Voldoet die man aan de de voorwaarde die ik hier stel? http://www.mickeytalks.nl/de-monnik

 • kiko
  23 april 2015 23:03

  @Mickey talks dat geloof ik wel ja. Maar of ie net zo grappig is als Jimmy Fallon zou moeten blijken in de praktijk. Weet ook niet of ie überhaupt wil daten. Ga informeren voor je.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: