Mickeytalks is jarig!!

Happy Birthday to Mickey!! Vandaag precies een jaar geleden poste ik mijn allereerste berichten, weten jullie nog? Fifty shades of Dave en de Monnik. Ik kan bijna niet geloven dat we alweer een jaar verder zijn sinds ik mijn eigen stukje internet heb geclaimd. En niet geheel onverdienstelijk! Ik heb een leuk clubje volgers, heb al reviews mogen schrijven en verschillende onderwerpen kunnen aanboren. Ik heb zelfs een serie in het Engels geschreven. O en niet te vergeten heb ik geleerd hoe ik een website moet maken en onderhouden! Want dat doe ik allemaal zelf (stiekem nog altijd een beetje trots op deze site). Daarnaast ontwikkel ik mezelf en Mickey, we worden steeds meer 1 persoonlijkheid!Mickeytalks is jarig

Ik begon heel fanatiek en was dagelijks bezig om mijn blog te verbeteren en keek heel veel naar statistieken. Na een tijdje bleek dat ik daar toch niet heel gelukkig van werd en besloot ik minder te bloggen. Ik blog weliswaar minder, maar ik denk ook dat mijn stukken beter worden. Ik hou nu eenmaal van schrijven, en schrijven voor een publiek is nóg leuker dan alleen schrijven voor jezelf.

De laatste tijd zit ik een beetje in wat poëtische sferen en schrijf ik misschien wat serieuzere stukken, terwijl ik eigenlijk begon met blogs die je allemaal met een korreltje zout moest nemen. En nog steeds vind ik het leuk om luchtige grappige stukken te schrijven maar een muzikant maakt ook niet alleen maar up-tempo muziek. Een mooie balad op zijn tijd is ook niet verkeerd. Ik zit dus een beetje in een balad periode momenteel!

Mickeytalks.nl is mijn therapie geworden. Ik vind het heerlijk om van me af te schrijven. En wellicht word ik dan geen Mascha van Beautygloss en heb ik geen duizenden volgers. So be it. Maar ik wil mijn lezers in ieder geval heel erg bedanken. Ik krijg vaak postitieve feedback van jullie en als ik ook maar 1 iemand aan het lachen maak of 1 iemand aan het denken zet met een van mijn blogjes ben ik een heel gelukkig mens!

Voor nu, bedankt weer voor het lezen! Ik ga het 1-jarig bestaan van Mickey vieren met een borrel, een zak chips, kat op schoot en netflix aan!

XoXo Mickey

Winactie

Om te vieren dat ik een jaar besta komt er binnenkort weer een leuke winactie online. Houdt de site dus in de gaten!

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

5 Comments

 • suzanne
  1 maart 2016 20:34

  Wooow! Knap hoor! Gefeliciteerd!

 • Ron
  1 maart 2016 20:36

  Happy new year ‘mickey’ ????????????????????????

 • Merel
  1 maart 2016 21:58

  Gefeliciteerd lieve Mick met je toffe blog! Op naar een nieuw jaar vol leuke nieuwe blogs! X

 • Michael Koorn
  1 maart 2016 22:03

  Gefeliciteerd Mickey, jaar is snel voorbij gegaan. Hoop dat je nog lang veel blogplezier beleef. Zijn erg leuk om te lezen en zetten soms tot denken aan. Ga zo door ????

 • Eric
  1 maart 2016 22:25

  Gefeliciteerd met je jubileum!! ????????????

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: