Mijn eigen Michael Kors

Zoals inmiddels welbekend ben ik afgelopen december 30 geworden. Ik heb het uitgebreid gevierd met vrienden en familie. Wat vraag je nu voor je verjaardag? Een meisje dat toch (bijna) alles al heeft. Ik vraag vaak geld zodat ik er wat moois van kan kopen. En dit jaar vond ik dat ik echt iets moois mocht kopen. Je wordt tenslotte niet iedere dag 30. Ik draag al 10 jaar hetzelfde horloge. Een zilverkleurige en tijdloze Pulsar. Ik heb deze van mijn vrienden gehad en ik vind het nog steeds een mooi en fijn horloge. Zo’n eentje die overal bijpast en goed draagbaar is.michael kors

Nu ik mezelf een cadeautje had beloofd wist ik al snel dat ik een nieuw horloge wilde. Niet omdat ik die oude niet meer wil dragen, maar een horloge die ook als sieraad dient. Ik startte mijn zoektocht op internet en ik kwam al heel snel op www.horloges.nl. Een groter assortiment aan horloges is bijna niet te vinden.

Ik scrolde door alle opties heen. Mijn nieuwe horloge moest aan 2 eisen voldoen: 1 hij moet net als mijn vorige horloge tijdloos zijn en dus overal bijpassen en 2 hij mocht niet te groot zijn. Ik houd niet van glitterende diamantjes en oversized klokjes. Al gauw viel mijn oog op een zwart horloge van Michael Kors. Geen poespas, maar een gewoon mooi zwart (wel glimmend!) klokje met gouden wijzertjes. Ik was eigenlijk op slag verliefd maar ik durfde hem nog niet te kopen omdat ik niet wist hoe groot hij om mijn pols zou vallen (ik heb nogal dunne polsjes).

Toen ik met mijn bonusmoeder in Groningen aan het shoppen was, liepen we voorbij een horlogezaak. Vanwege de kerstperiode was het erg druk in de winkel, maar dat weerhield me niet om toch even te gaan kijken. En wat wilde het toeval? Het Michael Kors horloge lag daar in de etalage naar me te staren! Ik vroeg of ik hem even om mocht doen. Het was een prachtig horloge, maar toch twijfelde ik een beetje over de grootte. Dus ik liep de winkel uit. Vijf minuten later liepen we toch weer terug, ik kon niet weggaan zonder dat horloge. En dan weet je het he? Dan is het echte liefde.

Later bleek dat deze winkel in Groningen (Brandfield) bij de website hoorde! Ik ben in de winkel uitstekend geholpen en kreeg ook nog eens korting! Het was dus allemaal ment to be 🙂 Wat vinden jullie van mijn horloge? En wat vinden jullie belangrijk bij het kopen van een horloge?

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: