Mijn partner komt wat later

Terugblik op vorige week: Mickey en Jessie rollen de kroeg uit en gaan al lallend naar het feestje waar ze eerder die avond al heen wilden. Mickey duikt hier een 26-jarig hapje op….

Ik reed van mijn werk naar het hotel dat ik had gereserveerd voor mijn “niet date” met Romeo.  Romeo en ik hadden een afspraak gemaakt. We zouden elkaar ontmoeten voor maar één ding: Seks.  Ik wist niet goed hoe ik me hier nu bij moest voelen. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Het klonk een beetje goedkoop…. afspreken in een hotel om seks te hebben.  

Maar ik had er zelf voor gekozen en het uiteindelijk ook allemaal zelf geregeld. Ik had Romeo een paar maanden eerder ontmoet tijdens een feestje. We konden onwijs met elkaar lachen en aan het eind van de avond deed hij me een voorstel. Een nachtje samen. No strings attached. Mijn hoofd stond daar toen helemaal niet naar. Romeo was geenszins beledigd maar vond het jammer. Een paar weken later kreeg ik een berichtje van hem. Hoe het met me ging. En toen zei ik zelf dat ik nog wel eens terug dacht aan die avond. En zo is het balletje weer gaan rollen. Dus toen Romeo voor de tweede keer voorstelde om dit te doen besloot ik dat ik het alleen zou kunnen als we het “buitenshuis” zouden doen. Op een plek waar ik niet Mickey met haar twee katten ben. Ik had een blank canvas nodig. En nu stond ik hier. Met mijn koffertje met lingerie op de parkeerplaats van een hotel.  

Ik propte mijn sjaal nog even in mijn tas om de schaal met sushi en de fles wijn die ik onderweg hier naar toe had gekocht een beetje te verbergen. Ik liep naar binnen en het zag er allemaal keurig uit. Ik was opgelucht, ik had geen idee waar ik terecht zou komen. Ik had alles wel zelf geboekt maar wat de ene keurig vindt, vindt de ander oud en vervallen. Laten we zeggen dat de recensies op internet uiteen liepen.  

“Goedemiddag, kan ik u helpen?”  

“Ik kom inchecken en mijn uuhhm partner komt wat later.”   

Niet rood worden! Zei ik tegen mezelf in de hoop dat de receptioniste geloofde dat het inderdaad mijn partner zou zijn.  

“Wilt u morgenochtend hier ontbijten?” 

“Nee, dank u.” 

Hij zou niet blijven slapen en ik moest de volgende dag gewoon werken en ik ontbijt altijd op de zaak. 

“Prima, dit is uw sleutel. De kamer bevind zich op de tweede etage aan de linkerkant.” 

Glimlachend nam ik de sleutel aan.  

“Bedankt.”  

Ik liep naar de lift en ging naar de tweede etage en hoopte dat er morgenochtend een andere receptioniste zou zitten zodat het niet zou opvallen dat ik alleen uit de kamer zou komen. Ik stak de sleutel in het slot, deed heel even mijn ogen dicht en bad tot alle goden dat het een mooie en elegante kamer zou zijn. Als het eruit zag als een soort afwerkkamer zou ik mezelf direct omdraaien en de boel afblazen. Ik deed de deur open en liep de kamer in. Het was een fantastisch mooie kamer. 

 

 

 

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

9 Comments

 • Joandi Loes Tholen
  19 maart 2017 11:59

  Nou ik wil de rest van het verhaal weten, hihi!

 • Priscilla
  19 maart 2017 13:13

  Je schrijft boeiend, spannend en een beetje ondeugend. Dit verhaal smaakt inderdaad naar meer.

  • Mickey
   20 maart 2017 10:16

   Dank je wel! Aankomende zondag het vervolg….

 • Kim
  19 maart 2017 13:17

  Wow ik bleef door scrollen… tell us more!! Haha! Super nieuwsgierig hoe dit verder gaat..

 • Maikel
  20 maart 2017 07:26

  Tell me more! Ik wil meer lezen Mickey

 • Miryam
  20 maart 2017 08:03

  Leuk!! Ben wel benieuwd nu hoe het verder gaat nu 😉

 • Marieke
  20 maart 2017 09:34

  Wanneer komt het tweede deel? 😉

  • Mickey
   20 maart 2017 10:17

   Zondag komt deel 2! 😀

 • Daphne
  23 maart 2017 13:13

  Ohh, Mickeyy! Nu wil ik weten hoe het was!! Je bent goed in cliffhangers, laten we dat stellen haha. Ben erg benieuwd of deze Romeo ook een daadwerkelijke Romeo bleek te zijn..

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: