My Anaconda

In mijn vorige blog schreef ik over mijn beyoncé haar. Dit blog wil ik het hebben over mijn J-Lo billen ofwel My Anaconda! Ik heb de benen en dus ook de billen van mijn moeder. We zijn gezegend met laten we zeggen rondingen waardoor we altijd lekker zitten. Van mijn 16de tot ongeveer mijn 20ste kon ik niet normaal door een kroeg lopen zonder dat er in geknepen werd. Ergens vlijend maar ik kon er slecht tegen. Ik heb in die periode ook mijn bitch-face geperfectioneerd denk ik. Als er dan geknepen werd, liet ik wel even blijken dat ik daar niet van gediend was.

Waarom ik nu een blog wijdt aan mijn achterwerk vraag je je af? Ten eerste omdat ik het niet altijd over mijn onzekerheden wil hebben maar omdat je ook weleens de pluspunten van je lichaam mag noemen. En ten tweede omdat we in een tijdperk leven waarbij je bijna geen videoclip meer voorbij ziet komen zonder schuddende billen! Ik kan bijna een hele playlist opnoemen met nummers die sec over billen gaan! Even uit mijn hoofd:My anaconda

My Anaconda – Nicki Minaj
Baby got Back – sir-mix-a lot
Bootylicious – Destiny’s child
Wiggle – Jason Derulo
My Humps – Fergie
All about that bass – Meghan Trainor
Booty – J.Lo ft Iggy Azalea (check die clip!)

En laten we niet vergeten:

Schudden – van onze eigen Def Rhymes

En dit zijn slechts een paar nummers!! Er zijn hele lijsten van nummers die over ons achterwerk gaat. Over het vrouwelijk achterwerk dan. Dames als Beyonce, Jennifer Lopez, Nicki Minaj en Kim Kardashian zijn het nieuwe schoonheidsideaal (voor mij fijn, gezien ik niet voor ze onder doe, hoewel die van mij niet putloos en cellulite vrij is). Maar ik vind het ergens toch bijzonder. Waar komt die obsessie toch vandaan? Ik ken namelijk geen enkel nummer waarbij een vrouw over het achterwerk van de man zingt. Ik zie ook geen clips voorbijkomen waarbij de man sexy staat te twerken om de vrouw “gek” te maken.

Mannen, leg mij nu eens uit. Waar komt die billenfascinatie vandaan? En zouden jullie nou niet gewoon eerst eens hallo zeggen voordat je weer eens in die billen knijpt? Er zit vaak ook een persoonlijkheid achter hoor! Maar goed speciaal voor jullie dan ook een mooi plaatje van My Anaconda, met een beetje persoonlijkheid. Ik hul die van mij namelijk graag in de meest afgrijselijke pyjamabroeken. In dit geval mijn laatste favoriet: de Batman Pyjama.

Volg jij mickeytalks al? Klik op onderstaande Social media om Mickey te volgen!

Facebook

• Twitter

• Instagram

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: