My way met Waylon

Lieve Waylon,

Waylon

“En wij samen zullen een gezellig tuintje hebben gok ik zo”

 

Ik lees dat jij en je vriendin uit elkaar zijn. Tja ik ben er wellicht wat vroeg bij, maar Nederlandse vrouwen zijn aasgieren en wanneer ze ruiken dat je weer vrijgezel bent zullen ze zich weer aan je voeten werpen. Misschien niet eens omdat ze ook maar iets om jou geven Willem (ja want dat is je echte naam) maar omdat je bekend bent. En je zou het misschien nog niet zeggen, maar ik ben een ster in wording. Ik moet alleen nog even ontdekt worden. Jij bent bekend geworden met het programma Holland’s got Talent. Ik wacht nog steeds op een belletje van Linda de Mol. Dat ze mijn blog heeft gelezen en dat ze heel graag een boek, serie en film met me wil doen. Plausibel toch?

Maar goed enough about me, terug naar jou. Break-ups zijn natuurlijk waardeloos. De beste remedie is dan ook om maar zo snel mogelijk door te gaan. Aangenaam, ik ben Mickey en dé vrouw om dit bewerkstelligen.

Ik ben een fan van je stem. Je hebt echt iets bijzonders. Een bijzonder talent. Jammer dat je misschien nog niet het succes hebt waar je van droomt. Ik denk dat we dat in ieder geval gemeen hebben! Maar men zegt weleens : een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen. En wij samen zullen een gezellig tuintje hebben gok ik zo.

Wat ik me trouwens nu al tijden afvraag, what the F is er met de Common Linnets gebeurd? Ik bedoel, jij en Ilse waren een fantastisch leuk duo. Hebben ons allemaal omver geblazen tijdens het Songfestival door 2de te worden. Het ging jullie allemaal voor de wind en opeens stopte jij en werd je vervangen?! Was het Ilse? Want die skinny bitch uit Almelo kan ik hebben hoor. Just say the word…..

Ik heb denk ik een goed voorstel voor je. Liefdesverdriet is fantastisch voor schrijvers zoals jij en ik. Gebruik deze bulk aan inspiratie! Dus wat je nu moet doen is even een paar fantastisches songs schrijven en een nieuw album uitbrengen. (Tippie: niet te veel depressieve nummers schrijven, niemand heeft zin in een album vol gejank.) Vervolgens scoor je weer een paar vette hits en voor je het weet ben je weer klaar voor de liefde. Nou en dan bel je mij even. Dan worden we verliefd, schrijf je een wat vrolijker album met liefdesliedjes. En voor je het weet is de sky the limit!

X0X0 Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: