Niet nerveus worden

Terugblik op vorige week: Mickey maakt zichzelf klaar voor haar spannende avond met Romeo. Ze rommelt lekker in de badkamer wanneer er op de deur wordt geklopt. 

Ow god, hij was er. Nu niet nerveus worden Mickey, je kan dit! Ik deed de deur open en bleef er een beetje achter staan. Voor hetzelfde geld zou het iemand van het hotel zijn en stond ik daar in vol ornaat…..

Maar het was niemand van het hotel, het was Romeo met een fles wijn in zijn hand en een lach op zijn gezicht. Hij stapte binnen en bekeek me van onder tot boven, zijn ogen vervuld van lust. Hij sloeg zijn arm om me heen en zoende me hartstochtelijk.
“Jezus, wat ben jij sexy!” zei hij waarderend.
Hij keek naar me alsof hij de kleren van mijn lijf wilde scheuren. Oké de outfit was dus geslaagd en goedgekeurd.De zenuwen die een paar seconden eerder nog door mijn lijf gierden waren direct verdwenen. Ik wist nu al dat dit een fantastische avond zou worden. 

Hij kleedde zich uit en stapte in bad. Ik deed hetzelfde en pakte 2 glazen wijn, we proosten.
“Op een geile avond”
Ik tikte zijn glas aan. Een geile avond….. pfff dat zou ik zelf nou nooit zeggen. Maar laten we wel wezen, dit had niks te maken met liefde. We kwamen hier beide voor een ding. En ik wilde het niet thuis doen. Want thuis ben ik Mickey, die graag netflixt met een kat op schoot in haar batman pyama. Vanavond was ik Mickey, amateur pornoster.
…..
Ik rek me even uit en kijk snel even op mijn telefoon of er nog wat gebeurd is in de wereld. Ik zie een berichtje van Mr. X, ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en open Whatsapp, het is een Rumag quote. Ik glimlach even en druk het snel weer weg. Ik heb hier geen tijd voor, vanavond heb ik de beste seks van mijn leven. Achter me hoor ik de badkamerdeur weer opengaan.
“Wat ben je aan het doen?”

“Uhhh niks…”

Hij loopt naar me toe en gooit me op het bed. En Mr. X is de laatste aan wie ik denk.
…

Romeo is net weg. Ik loop naar de koelkast en pak de sushi die ik eerder die avond erin had gezet. Mijn god, wat heb ik een trek. Mijn huid tintelt nog na. Ik pak mijn telefoon en app Sophie.

“Soof!! Hij is weg hoor. Het was fantastisch! Ik zou dit iedere week wel willen. Hier ligt vanaf nu de lat Soof. Geen slechte seks meer voor mij, maar altijd en alleen dit!”

Ik krijg direct een berichtje terug.

“Wow, vertel me alles! Ik wil details!!”

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

9 Comments

 • Chantal
  3 april 2017 20:59

  Klinkt als een top avond!! 😉 En is het voor herhaling vatbaar met Mr x? In love?

 • Jill
  3 april 2017 21:29

  Ik heb eerst de andere stukken gelezen. Je schrijft spannend en pakkend, waardoor het niet langdradig wordt. Heerlijk en gemakkelijk om te lezen. Ik ben benieuwd naar de details 😉 😛

 • Sandra
  4 april 2017 03:43

  Goed geschreven! Ben benieuwd naar de rest van je blog. Daar ga ik binnenkort eens de tijd voor nemen.

 • Fallon
  4 april 2017 05:59

  Lekker geschreven. Ga zo door!

 • Kyara Esteva
  4 april 2017 07:55

  Wat een grappig verhaal en wat schrijf je leuk!

 • Thomas
  4 april 2017 15:47

  Je hebt een fijne schrijfstijl, je leest er zo doorheen!

 • So V’s choice
  4 april 2017 18:45

  Zal helemaal goed komen met zo’n instelling 🙂 . Als jij het geloofd dan wordt het waarheid!

 • Sjira Porcelijn
  4 april 2017 19:09

  Leuk om te lezen. Vlot geschreven. Ik word heel erg getriggerd door de omschrijving van jezelf: gespleten persoonlijkheid. Leuk dat je dat ook even in je verhaal terug laat komen!

 • Daphne
  4 april 2017 21:44

  Jaaa, vertel me alles! Ik wil details!!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: