Op reis met Jan Versteegh

Lieve Jan,

Jan-Versteegh

“Dumpen we Geraldine, en zoeken we de meest romantische plekjes op deze aarde.”

 

 

 

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik je in eerste instantie niet zo aantrekkelijk vond. Ja sorry, waarschijnlijk hebben de meeste vrouwen die je proberen te versieren een betere openingszin. Maar aan de andere kant Jan, jij bent ook redelijk adrem. Dus ik hoop dat je dat ook in anderen kan waarderen. Ik vond je een beetje een schriel bijdehand mannetje. Maar ik zag laatst een tweet voorbijkomen van ik weet helaas niet meer wie, met een foto van jou en als tekst: Jan Versteegh op de volgende cover van de L’HOMO? En toen dacht ik ‘Potverdee, was ik voorheen scheel ofzo?!’. Dus zoals gewoonlijk als iemand mijn interesse wekt dook ik het internet op voor wat research.

Bijdehand ben je zeker nog, maar schriel? Nee hoor, misschien is het beeld van expeditie Robinson 2013 in mijn hoofd blijven hangen waar je nogal uitgemergeld raakte. Ik heb even uitgebreid op je website rondgekeken en de foto’s doorgebladerd. Niks mis mee hoor! Mijn persoonlijk favoriete is deze. Tevens heb ik een interview van je gekeken daterend van februari waarin je aangeeft nog vrijgezel te zijn en dat wij vrouwen ons dus bij je kunnen aanmelden. Tja misschien ben ik wat laat, maar bij deze alsnog mijn aanmelding.

Je hebt eigenlijk een aantal kwaliteiten die ik erg aantrekkelijk vind. Je hebt een goede kop, mooie tanden en brutale ogen. Daarnaast bezit je volgens mij over een goed stel hersenen, dat heb je wel bewezen tijdens je deelname aan de Slimste mens! Je hebt dat jongensachtige over je en ik vind je gewoon grappig, je maakt me aan het lachen. O ja en je bent sportief! Gymleraar geweest enzo! Zie je wel, als je mij even de tijd geeft komt er echt wel wat leuks uit mijn mond.

Even over Spuiten en Slikken. Ik heb net even het preview filmpje van komend seizoen zitten kijken…. En dan heb ik het niet eens de drugs hoor, daar bemoei ik me niet mee. Dat kan je zelf wel af. Maar voor wat betreft de seksuele activiteiten en voorkeuren in het programma…. Kunnen we het gewoon een beetje vanille houden? Don’t go all fifty on me please….. Ik bedoel ik wil best wel eens wat proberen hoor, maar ik zie foto’s voorbij komen op je site….. Laten we zeggen, ik hoop niet dat je al je werk mee naar huis neemt.

De reisjes daarentegen….. Daar ben ik dan weer wel voor te porren! Dumpen we Geraldine, en zoeken we de meest romantische plekjes op deze aarde. Mag ook zonder camera hoor, dan doen we dat gewoon als vakantie in plaats van 3opreis. Ik weet namelijk ook niet of ik wel avontuurlijk genoeg voor BNN ben, en ik zie er niet helemaal hetzelfde uit als Geraldine in bikini…

Dus wat zeg je ervan Jan? Ik moet in ieder geval in de categorie “meest originele aanmeldingen” vallen toch? Ik denk dat wij het wel leuk kunnen hebben samen. Beide niet op ons mondje gevallen, altijd in voor een grapje of reisje…. Ik zie het wel voor me! Waar zullen we beginnen? Duikreisje Malediven ofzo.

XoXo Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

2 Comments

 • Meeeeer
  12 juli 2015 21:37

  Goede flirt weer Mick! Hopelijk mag je snel zijn rug insmeren op een of ander tropisch eiland! ????

  • Mickey
   12 juli 2015 21:48

   Dank je Meeeeer!! Daar hoop ik ook op ???? maar natuurlijk pas als Jan mij heeft ingesmeerd! ????

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: