Parfums

Houden jullie ook zo van parfum? Ik ook! Maar wat is dat spul vreselijk duur!! Met verbazing sta ik wel eens te kijken in de lokale Douglas naar de prijzen van de parfums. Ongelofelijk vind ik het dat je 90 euro voor een flesje Chanel betaald! De rekenkamer rekende uit dat het flesje Chanel voor iets meer dan 2 euro aan parfum bevat. inclusief flesje en alcohol is de kostprijs niet meer dan 7,50! Dus betalen we 82,50 om de naam Chanel te mogen dragen. Ik viel hier bijna stijl van achterover .parfum

Een lekker luchtje hoeft dus helemaal niet veel te kosten! We betalen slechts voor de naam! Ik ben op zoek gegaan naar betaalbare alternatieven, zodat we toch lekker kunnen ruiken zonder gelijk een rib uit ons lijf kwijt te zijn.

Geuren van de Body Shop

Ik ben gek op musk en de Body Shop verkoopt een heerlijke geurenlijn van White Musk. Ik koop altijd de bodymist, een flesje van 100ml kost slechts  14,50 euro! Houd je niet van Musk? Geen probleem, de Body Shop verkoopt heel veel verschillende geuren in zowel bodymist, eau de toilette en eau de parfum in de prijs categorie 14 tot 44 euro. Mocht je net als ik fan zijn van de bodyshop, vraag dan een membercard aan, voor iedere 50 euro die je er besteedt krijg je een waardebon van 5 euro. Daarnaast heeft de Body Shop vaak mooie aanbiedingen! Ik heb laatst een bestelling gedaan van 40 euro en hoefde slechts 25 euro af te rekenen! Het nadeel van bestellen via de site is wel dat je ongeveer een week moet wachten voor het geleverd wordt omdat ze alles vanaf hun magazijn in Engeland versturen.
Webshop the Body Shop

Geuren van Rituals

Rituals verkoopt ook heerlijke geuren, ze staan nou niet direct bekend om hun spotgoedkope prijzen en een flesje kost dan ook 46 euro. Maar de bed en body mists daar en tegen kosten 16,50 euro (flesje 50ml) en ruiken ook heerlijk. Eerlijk is eerlijk de geur vervaagd ook sneller, maar voor dat geld kun je best nog een keer spuiten toch? Ik ben iemand die vaak rituals cadeau geeft op verjaardagen, want het is eigenlijk altijd goed. Maar waarom jezelf eens niet verwennen!
Webshop Rituals

Geuren van de hema

De hema verkoopt 5 geuren met (vind ik) gave namen: passionate, energetic, strong, marvelous & dreamy voor 15 euro per stuk (flesje eau de toilette van 50ml). Voor iedere stemming een ander geurtje zeg maar! Dus voor 75 euro kan je continu van stemming wisselen, dat zie ik Chanel nog niet doen!
Webshop Hema

Mocht je nu dan toch echt alleen de Chanel willen, dan raad ik je aan om eens online te kijken of het goedkoper kan of taxfree op een luchthaven. Maar voor dat je dat doet, kijk dan nog even hier de aflevering van de rekenkamer over parfums: http://www.npo.nl/de-rekenkamer/18-06-2015/KN_1671539

O! Houd de website in de gaten en misschien win jij binnenkort wel zo’n lekker luchtje!

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: