Radmilo, Radmilo, Radmilo

Radmilo

“Toegegeven, ik zou ook strakker in mijn vel kunnen zitten. Dat zal jij waarschijnlijk ook vinden. Maar ik kies er niet voor.”

 

Lieve Radmilo,

Alleen je naam is al mooi. Radmilo…… (zwijmel, zwijmel) Ik heb heb je altijd een leuke vent gevonden op TV. Streng doch rechtvaardig. En dan dat prachtige accent van je! Daar smelt ik echt van. Ik kan me wel voorstellen dat al die vrouwen die je traint harder hun best doen wanneer jij naast ze staat. Ik hoor het je al bijna zeggen: “Kom op Mickey, kom op meisje, nog even volhouden”. Nou dan houd ik wel vol hoor!

Toen ik bezig was met mijn gebruikelijke research om te kijken of wij een goede match zouden kunnen zijn kwam ik er natuurlijk al snel achter dat je getrouwd bent en 3 kinderen hebt. Dat wordt niks dacht ik dus meteen. Begrijp me niet verkeerd, ik wil nog steeds met je flirten hoor! Laten we wel wezen Radmilo, na een avondje met mij wil je natuurlijk nooit anders meer. Maar ik ben hier niet om huwelijken kapot te maken. Dus ik wilde deze hele flirt afblazen.

Ik heb me toch bedacht. Want dat het privé niks wordt, wil niet zeggen dat we niks voor elkaar kunnen betekenen toch? Wil je nu echt eens een uitdaging? Overtuig mij dan eens van de bank te komen! Ik heb geen idee wat mijn vetpercentage is. Waarschijnlijk te hoog. Mijn conditie? Onder het 0-punt. Longinhoud? Bloeddruk? Geen idee!

Vanavond begint Obese weer, een programma dat ik graag opzet terwijl ik zelf een zak chips leeg eet. Het is wellicht heel slecht, maar als ik naar Obese kijk denk ik: Mickey er is helemaal niks mis met je. Deze mensen zouden er een moord voor doen om er zo uit te zien als jij. Toegegeven, ik zou ook strakker in mijn vel kunnen zitten. Dat zal jij waarschijnlijk ook vinden. Maar ik kies er niet voor. Ik zeur weleens tegen mezelf over die extra kilootjes maar ik heb het er gewoon niet voor over, al dat sporten, op mijn eten letten en de spierpijn. Ik sport wel hoor, maar ik heb geen topconditie en gewoon een laagje buikvet.

Ik probeer mensen er eigenlijk van te overtuigen dat ze meer van zichzelf moeten houden. Dat we te maken hebben met een gezondheidsrage en dat vooral vrouwen meer van hun lichaam moeten houden. Dat de media ons gek maakt met onrealistische beelden. Tyra Banks maakte onlangs bekend dat ze al haar foto’s bewust photoshopt, en dat ze dit aan alle vrouwen aanraadt om er mooier uit te zien op een foto. Ze wil niet dat de hele wereld haar cellulitis ziet. Ze heeft liever dat we allemaal denken dat ze perfect is. Volgens mij is ze gestoord.

Dus lieve Radmilo, als iemand mij kan overtuigen om een sportschool binnen te wandelen dan moet jij het denk ik zijn. Of wil je het met me eens zijn en in mijn oor fluisteren dat ik goed ben zoals ik ben? Dat heb ik eigenlijk liever. Dat de wereld een beetje bijdraait en dat cellulitis gewoon mag.

X0X0 Mickey

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

3 Comments

 • kiko
  19 april 2015 14:16

  Mickey, nog strakker in je vel? Ik denk dat je binnenkort uit wordt genodigd door Victoria Secret

 • Mickey
  20 april 2015 11:46

  Deze foto is natuurlijk wel vanuit een flatterende hoek genomen 😉 En ik hield mijn buik in, en ik heb mijn cellulitis er niet op staan. Misschien ben ik wel met zo erg als Tyra bedenk ik me nu….. Maar ik heb niks weggeshopt!

 • Merel
  23 april 2015 16:56

  Mooie flirt weer Mickey! Al word ik zelf altijd een beetje bang van mr de trainer, kan jij het temprament vast goed aan! X

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: