Review: Bluetooth Speaker Nude Audio Move S

Woohoo!! Mijn allereerste review! Vorige week werd ik benaderd door GSMPunt.nl met de vraag of ik een review zou willen schrijven voor een product uit hun productaanbod. GSMpunt.nl heeft veel leuke mobiele telefoon accessoires, waaronder bijvoorbeeld leuke Galaxy a5 hoesjes.

Nu heb ik ongeveer al 3 maanden staan: Mickey’s Style Coming Soon!! Altijd met het idee om over leuke producten te schrijven maar ik was er het nog niet aan toegekomen. Tot nu dan!!

Van GSMPunt.nl ontving ik een bluetooth speaker. Als énorme muziekliefhebber kan ik dat wel waarderen. Zelf had ik er nog geen een. Ik heb er wel eens naar gekeken, maar ik vond ze toch nog aan de prijzige kant. De speaker die ik heb ontvangen is echter goed betaalbaar. Voor €39,95 heb je al zo’n mooie Nude Audio Move S speaker/Hij komt in 3 kleuren: volledig zwart, wit met mint of zwart met koraal. Ik heb een zwarte ontvangen.

Ik nam gelijk de proef op de som gezien het mooi weer was. Tijd om hem buiten te testen!

Nude Audio Move S Bluetooth Speaker

Het koppelen van je telefoon (in mijn geval een Iphone 5s) is 10 seconden werk en heel makkelijk. Zet je bluetooth aan, zet de speaker aan en wanneer je 2 piepjes hoort, zijn ze aan elkaar gekoppeld. Ik heb de speaker ook getest met een Android toestel en Windowsphone, werkt net zo makkelijk en snel.

Het geluid dat uit de speaker komt is helder en kan lekker hard! De Nude belooft dat je 10 tot 15 meter bereik hebt. We hebben het getest en je kan inderdaad 10 meter verderop gaan staan. Eerlijkheidshalve stoort de verbinding dan wel. Hij werkt het beste wanneer de box en je afspeelapparaat dicht bij elkaar liggen.

Ik ben wel enthousiast over het speakertje! Ik heb nu muziek in de badkamer (hang hem dan op aan het handige touwtje), buiten op mijn balkon of aan het strand. Eigenlijk gewoon overal waar ik wil! De accu kan tot 8 uur lang mee en ook dat is niet gelogen. Het is een fijn formaat en past met gemak in je (hand)tas. Voor deze prijs is dit een prima speaker!

Nude S 2

 

Bestel de Nude Audio Move S of een andere bluetooth speaker hier bij GSMpunt.nl en luister naar Mickey’s Playlist!

 

 

Mickey

Gespleten persoonlijkheid. Ervaringsdeskundige in disaster dates. Amateur schrijfster van misschien wel de volgende worstseller.

4 Comments

 • Arnolt
  3 augustus 2015 18:48

  werkt deze speaker ook met mijn telefoon ?

 • Mickey
  4 augustus 2015 09:38

  Op jouw prehistorische mobieltje? Ik betwijfel het. Maar in principe werkt hij met alle bluetooth apparaten. Misschien een goed moment om een iets moderner mobieltje te overwegen?

 • Arnolt
  4 augustus 2015 17:35

  ja ik vind het ook tijd voor een nieuwe mobiele telefoon , ik heb een hele mooie uitgezocht . Wellicht kan jij m even reviewen dan weet ik zeker of het wat voor mij is . http://www.typhone.nl/gsm/samsung/e1200-black#?Module=16

  • Mickey
   8 augustus 2015 14:45

   W0W dat is wel een heel mooi mobieltje. Ik zie echter niet staan of dat ie ook bluetooth heeft… dat is dus wel essentieel als je hem icm een boxje wil gaan gebruiken. En eigenlijk hoop ik, dat als ik telefoons mag reviewen, ze wel iets hipper zijn dan deze! 😉

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: